Project Gemeente Westland

gemeente Westland
Opiniepeiling naar winkelaanbod in gemeente Westland Publicatiedatum: 10-01-2007

Waar doen de Westlanders hun inkopen en wat vinden ze van de winkelvoorzieningen in de gemeente? Deze en andere vragen worden gesteld in een consumentenenquête die de gemeente Westland deze weken houdt onder haar inwoners. De gemeente wil nagaan of de winkelvoorzieningen in de afzonderlijke kernen en in de gemeente als geheel, aansluiten bij de wensen en behoeften van haar inwoners.

Daarvoor is het nodig een beeld te krijgen van het koopgedrag van de Westlandse inwoners en hun waardering van de winkelvoorzieningen. Daarom houdt de gemeente een opiniepeiling waarbij personen die in een huishouden de meeste inkopen doen gevraagd wordt een aantal vragen te beantwoorden.
De enquête is anoniem; er wordt bijvoorbeeld niet gevraagd naar adres en naam, maar alleen naar de woonplaats van de geënquêteerde en de omvang van het huishouden.

Het invullen kost hooguit enkele minuten. De enquête verschijnt deze week op de gemeentepagina in het huis- aan-huisblad Het Hele Westland, maar is ook in te vullen op de website van de gemeente Westland: Consumentenenquete