Digitale Gemeente Houten

PvdA Houten 'Beste PvdA afdeling van het jaar'

woensdag 10 januari 2007 - Bron: PVDA Houten

De Houtense PvdA mag zich in 2007 de beste PvdA afdeling van het jaar noemen. Op 6 januari ontving de PvdA Houten uit handen van PvdA Eerste Kamerlid Frans Leijnse de Wisselbeker PvdA Afdeling van het jaar.

De PvdA benoemt jaarlijks de beste afdeling van het jaar, op grond van een aansprekende, vernieuwende en extern gerichte aanpak. De jury bestaat uit PvdA Eerste Kamerlid Frans Leijnse, de voorzitter van de winnende afdeling van vorige jaar, en de voorzitter van de PvdA Utrecht.

De jury kiest Houten als afdeling van het jaar vanwege:
* De vele openbare bijeenkomsten voor alle bewoners van Houten, die leiden tot concrete verbeteracties van de PvdA gemeenteraadsfractie en wethouders.

* De goede verkiezingsuitslagen, en de open en transparante college onderhandelingen na de gemeenteraadsverkiezingen.
* De grote toename van het aantal leden en het aantal actieve leden.
* Naast grote inhoudelijke ambities, is de PvdA Houten een gezellige afdeling waar de leden/ vrijwilligers gewaardeerd worden. Het afdelingsgevoel is sterk, en nieuwe leden worden snel opgenomen.

Afdelingsvoorzitter Emiel Rolink van de PvdA Houten is trots en blij met de prestigieuze titel. Het is een hele mooie waardering voor al het werk van de bijna 200 PvdA leden in Houten. We zijn blij dat de jury onze aanpak om de bewoners van Houten te betrekken waardeert. Ook zorgen we er voor dat de PvdA Houten een gezellige afdeling is. Het is vrijwilligerswerk voor de meeste mensen, en dat moet nuttig én leuk zijn.

We zien de prijs als een extra stimulans om op dezelfde weg door te gaan en om onze inhoudelijke ambities waar te maken, want Houten kan zoveel beter. Ook hopen we op zoveel mogelijk nieuwe leden, samen staan we sterker. Lid worden kan hier

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).