Datum: 10 januari 2007

Oegstgeest Aanrijding Rijksweg A44 Woensdag 10 januari ontstond rond 12.45 uur op de Rijksweg A44 terhoogte van het Rijnzichtviaduct een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtauto. Een 50 jarige vrouw uit Warmond had te laat in de gaten dat een voor haar rijdende vrachtauto die bestuurd werd door een 45 jarige man uit Katwijk afremde voor een file en dook achter op de vrachtauto. De voorzijde van de auto raakte zwaar beschadigd en in het motorcompartiment ontstond brand. Omstanders haalden de vrouw uit de auto en bedwongen het vuur met brandblussers. De brandweer deed de rest. De vrouw is met letsel in haar gezicht en voor onderzoek overgebracht naar het LUMC.

Leiderdorp Auto gestolen na inbraak in woning De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Waterbieskreek. Onbekenden boorden in de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 januari een gaatje in het kozijn van een raam en ontsloten het raam door de sluitboompjes uit de vergrendeling te halen. Uit de woning werd een aan de wand gemonteerde flatscreen televisie gestolen. Met daar gevonden autosleutels werd een buiten geparkeerde grijze Opel Astra GTC gestolen. De politie heeft de auto in het opsporingsregister laten opnemen.

Alphen a/d Rijn Aanranding De politie doet onderzoek naar de aanranding van een 19 jarige vrouw uit Reeuwijk. De vrouw fietste over de Oostgouweweg toen zij daar werd ingehaald door een fietsende man. De man kwam naast haar fietsen en pakte haar bij haar arm en borsten. Zij wist zich los te rukken en fietste snel door. Onderweg klampte ze aan bij een daar fietsende vrouw. De man keerde en fietste weg in de richting van Boskoop. De vrouw deed daarna bij de politie aangifte.

----------------------------------------------- einde middagberichten -----------------------------------------
---
Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326

---- --