BedrijfsautoRAI

3 Stralissen voor Braanker Logistics te Alblasserdam

(1/10/2007)
De eerste week van het nieuwe jaar heeft de heer C. Braanker van Braanker Logistics te Alblasserdam, de sleutels mogen ontvangen van de eerste twee van de in totaal drie nieuwe Iveco Stralissen. De Stralis Trekkers AS440S45 T/P zijn geleverd door de heer R. Luijckx van Iveco-dealer Schouten te Almkerk.
Braanker Logistics te Alblasserdam is in 1991 opgericht door Chris Braanker. Chris Braanker is het bedrijf begonnen aan zân zelfgemaakte bureau uit spaanplaat en met veel doorzettingsvermogen is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een multifunctioneel transportbedrijf. Braanker Logistics verzorgd transport en levering van vracht over de hele wereld, 24 uur per dag; 7 dagen per week.

Het wagenpark van Braanker Logistics is in de loop van de jaren gegroeid tot 100 eenheden, waarvan een bescheiden aantal Ivecoâs Dailyâs en Stralissen.

De twee 450pk trekkers met grootste, Active Space cabine variant worden ingezet voor zowel gewoon als uitzonderlijk transport en vormen hiermee een welkome uitbreiding van het mulitfunctionele wagenpark.

De derde Iveco Stralis van het type AS260S43 Y/PS wordt op dit moment opgebouwd. Deze 3-assige bakwagen met gestuurde naloopas wordt op dit moment voorzien van een Tautliner schuifzeilenbak en onderbouwkoppeling ten behoeve van de wipkar. Deze combinatie zal over enkele weken worden uitgeleverd.