Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 10-01-2007

Automobilist bewusteloos tegen lantaarnpaal
TYNAARLO Woensdagmorgen is een 37-jarige man uit Wolvega buiten bewustzijn geraakt na een pijnaanval. Hij reed daarna stapvoets met zijn auto tegen een lantaarnpaal op de Vriezerweg. De man is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. (07-103145)

Automobilist rijdt door stopteken verkeersbrigadier WESTERBORK Woensdagmorgen heeft een autobestuurder op het Gualtherie van Weezelplein een stopteken genegeerd van een verkeersbrigadier. Deze moest aan de kant springen. Op basis van het opgenomen kenteken kon de bestuurder worden achterhaald. Deze verdachte, een 57-jarige man uit Westerbork, zal hierover donderdag worden verhoord. (07-103187)

Meisje aangehouden na winkeldiefstal
HOOGEVEEN Woensdagmiddag heeft de politie een 13-jarig meisje uit deze plaats aangehouden. Zij had in een winkel in de Hoofdstraat een lipgloss gestolen. Na verhoor is ze doorverwezen naar HALT. (07-103237)

Bekeuring wegen drinken van bier in het openbaar ASSEN - Agenten hebben woensdagmiddag een 28-jarige man uit Assen bekeurd wegens het nuttigen van alcohol in de Gouverneurstuin aan de Torenlaan. De man was s ochtends al gewaarschuwd, maar werd s middags wederom betrapt terwijl hij bier aan het drinken van in het openbaar. Dit leverde hem alsnog een boete op. (BPS 07-103264)

Gezochte man aangehouden en overdragen aan Groningse politie ASSEN - Een 60-jarige man uit Assen is woensdag aangehouden aan de Torenlaan. Bij controle bleek de man nog te worden gezocht door de politie in Groningen wegens bedreiging en vernieling. De man is aangehouden en overdragen aan de Groningse collegas. Bovendien bleek hij in het bezit van een gestolen fiets. (BPS 07-103201)

Poster plakker krijgt proces-verbaal
ERICA - De politie heeft woensdagmiddag proces-verbaal opgemaakt tegen een 35-jarige man uit Groningen. De man werd op heterdaad betrapt toen hij een poster wilde plakken op een telefoonkast aan de Plantsoenstraat. De man maakte reclame voor diverse horecegelegenheden. In zijn bestelauto had de man 433 posters liggen, deze zijn allemaal inbeslaggenomen. (BPS 07-103254)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Bert Peters, telefoon 0592 361280.