Ingezonden persbericht


Persbericht

Almeerse fotografe exposeert in Laren

bekijk foto's in Stichtse Hof

Sylvia Heerschop

Sylvia Heerschop is geboren in 1953 te Bussum, komt uit een familie waar de fotografie in het bloed zit. Nu al 24 jaar woonachtend in Almere, gaat zij haar werk ook in het Gooi exposeren. Met anderen delen en proberen iets op een aparte manier vast te leggen, is haar motto.

"Ik ben een echte autodidact en ben erg eigenwijs wat compositie betreft, het is de kunstenaar in me die dingen uitprobeert en net andere foto's maakt dan de gewone vakantie kiekjes." vlgs Sylvia.

De 50 foto's die in de maanden december, januari en februari in de Stichtse Hof hangen, hebben veelal te maken met het thema "oud". Ze heeft willen vastleggen dat oud toch heel mooi kan zijn. Ook het thema "kleur" staat centraal. Veel foto's zijn dichtbij huis n.l. in Almere geschoten maar ook in het buitenland fotografeert zij graag. De foto's zijn in beperkte oplagen te verkrijgen tegen schappelijke prijzen. Haar werk moet aan de muur hangen en niet in de opslag blijven. "Het moet gezien worden" is haar motto. U kunt altijd contact opnemen met de fotografe, zij wil u eventueel ook begeleiden tijdens een bezoek aan de Stichtse Hof, Naarderstraat 81, 1251 BG Laren (NH).

Afgelopen zomer heeft ze in het Parkhuys te Almere geëxposeerd. Momenteel hangen er ook drie werken van haar bij "de Groene Roos" te Roosendaal.

Sylvia Heerschop tel.nr. 036-5360247 of 0640255110 e-mail: sylviaheerschop@hotmail.com

---- --