Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


Eerste paal nieuwe stadsdeelwerf ZuiderAmstel

De bouw van de nieuwe stadsdeelwerf gaat van start. Op woensdag 10 januari wordt de eerste paal geslagen op de locatie Van Heenvlietlaan 50. Omringende bewoners zijn reeds uitgenodigd.

De nieuwe werf gaat plaats bieden aan alle medewerkers die de openbare ruimte van stadsdeel ZuiderAmstel onderhouden. Naar verwachting kan de nieuwe werf begin 2008 in gebruik genomen worden.

Het ontwerp van de stadsdeelwerf is van architectenbureau Claus en kaan en wordt gebouwd door VDR Bouw. De reeds gesloopte werf aan de Van Heenvlietlaan maakt plaats voor de nieuwe werf en de huidige werf aan de President Kennedylaan verdwijnt.

Na de start van de bouw van het nieuwe stadsdeelkantoor twee weken geleden is de ingebruikname van de stadsdeelwerf tevens een stap in de verbetering van de dienstverlening. Stadsdeel ZuiderAmstel is volop in ontwikkeling.

Het programma van de festiviteit ziet er als volgt uit:

13.00 uur : inloop
14.00 uur : welkomstwoord Hepko Wink, stadsdeelsecretaris ZuiderAmstel 14.10 uur : toespraak Henk Boes, portefeuillehouder stadsdeelwerf 14.15 uur : officiële handeling
14.30 uur : hapje en drankje
15.00 uur : einde