Ingezonden persbericht


De Beerze Bulten is wederom verkozen tot 'Beste camping van Europa'

De Beerze Bulten al 10 jaar aan de Top!

nu met afstand de Beste Camping van Europa.

Op het Camping Gala van de ANWB in Utrecht, waar de crème de la crème van Europa aanwezig was, is de Beerze Bulten wederom voor de derde keer en nu opeenvolgend 2006 en 2007 uitgeroepen tot de Beste ANWB Camping van het Jaar 2007.

De vergelijking met de Michelin sterren of Lance Amstrong zou niet onterecht zijn want de Beerze Bulten staat al 10 jaar aan de Top. In 1996 begon het met ANWB camping van het jaar van Nederland, 3x de beste camping van Europa, 2x ADAC Superplatz , de Overijssel Award en in 2006 ook nog eens door de Koninklijke Horeca Nederland uitgeroepen tot de Meest Markante Horeca Ondernemer van Nederland.

Een zegereeks van 7 Top prijzen is het bewijs dat de Beerze Bulten met zijn ondernemers Jan en Bep Hagedoorn samen met hun enthousiaste club medewerkers weten wat een gast tijdens zijn vakantie wil beleven.

Steeds weer die innovatie en beleving met als meest recente project "Spa Wellness & Fun", een Welness complex met: een beautysalon, sauna's, zoutgrot, fitness en een spectaculair binnen -en buitenbad. Daarvoor was er het "Giga Konijnenhol", een overdekt kinderspeelparadijs dat zo bijzonder is dat Prinses Margriet destijds bereid werd gevonden het te openen. De beleving zit hem hier in de kindermusicals waar bekende sterren als o.a. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Joke de Kruijf aan mee hebben gewerkt.

Dit weekend, 13 en 14 januari worden er tussen 10.00 uur en 17.00 uur open dagen gehouden.

De Beerze Bulten, Kampweg 1, 7736 PK BEERZE, tel. 0523-251398 www.beerzebulten.nl

Voor meer info bel Jan Hagedoorn 06-54780620