Ingezonden persbericht


ZILVEREN HARP EN NIEUWE SINGLE VOOR NICK & SIMON

De carrière van het Volendammer duo Nick en Simon loopt op rolletjes. Was 2006 het jaar waarin zij debuteerden met hun album Nick & Simon en met een drietal singles in de hitlijsten een rol van betekenis speelden, ook 2007 ziet er voor hen ook nu al goed uit. De bekendmaking van het winnen van een Zilveren Harp, en de release van een nieuwe single "Herwinnen" zijn zo al twee stappen die de loopbaan van de 23 jarige entertainers dit jaar een extra impuls zullen geven.

De Zilveren Harp
Al sinds 1969 bestaat de Zilveren Harp als aanmoedigingsprijs voor veelbelovende scheppende en/of uitvoerende kunstenaars die reeds op succesvolle wijze hebben bijgedragen aan de promotie van muziek en teksten van Nederlandse componisten en auteurs. De prijs is een samenwerking van Buma Cultuur en Radio 2. Al eerder, midden vorig jaar ontvingen Nick en Simon een Originele Rembrandt Award voor hun debuutalbum uit naam van de Stichting Nederlandse Muziek. De uitreiking van de prestigieuze Zilveren Harp zal op 5 februari plaatsvinden.

De nieuwe single "Herwinnen"
"Herwinnen" is de vierde officiële single van het debuutalbum van Nick en Simon. Op 9 februari zal de single verschijnen. Ter ondersteuning staan o.a. de uitzending op Radio 2, waar het duo "Herwinnen" samen met het Metropole Orkest zal gaan uitvoeren in de planning. Ook zijn zij op televisie te zien in o.a. Goedemorgen Nederland en Max & Martine.

Foto: Michel Porro



Ingezonden persbericht