Time : 13:18:17
Date : 10 January 2007
Sender Name: ISS nv

BELGISCHE GROEP ISS NEEMT LEASE PLANT INTERNATIONAL OVER

Op 8 november ll. heeft de Belgische groep ISS NV, binnen het kader van de internationale strategie ' Route 101' het Antwerps bedrijf Lease Plant International NV overgenomen.

Lease Plant International NV, gevestigd in Antwerpen en al 10 jaar actief in heel België, is de specialist bij uitstek voor de verhuur, verkoop en het onderhoud van interieur beplanting alsook ontwerp en aanleg van binnentuinen en kerstdecoratie. Lease Plant International NV heeft onder haar klanten: Ethias, Lunch Garden, Agfa-Gevaert, Carestel, KBC, enz.

De overname van Lease Plant International NV is de ideale aanvulling voor de reeds bestaande activiteiten van ISS Property Services. Op deze wijze kan Lease Plant International NV genieten van de lokale aanwezigheid van de ISS filialen in Belgïe.

ISS Property Services biedt technische diensten aan zoals technisch onderhoud, renovatiewerken, HVAC, technisch onderhoud van productielijnen, groenonderhoud, ongediertebestrijding, enz.

Lease Plant International NV heeft het voorbije jaar een omzet van
1,2 miljoen euro gerealiseerd. De combinatie van beide bedrijven zal in 2007, door de voor de handliggende synergie en aanbodversterking, een groei van 10 tot 15% bedragen. Deze overname zal ongetwijfeld ook positieve gevolgen hebben voor het personeel. De huidige 12 eigen medewerkers blijven allemaal in dienst. Net zoals de andere vestigingen van ISS Property Services, waar nu al ongeveer 700 medewerkers actief zijn, er verschillende vacatures zijn voor technische functies.

Jef Van Heurck, huidige gerant van Lease Plant International NV wordt Operations Manager, waardoor de klanten van Lease Plant International NV de garantie hebben voor de continuïteit van de gekende, goede dienstverlening.

ISS NV behoort tot het Deense ISS A/S dat Integrated Facility Services biedt in 4 domeinen: Property Services - Office Support - Cleaning - Catering

De ISS-groep is de belangrijkste 'Facility-Services'-provider uit België met 12.000 medewerkers en heeft vestigingen te Anderlecht, Antwerpen, Destelbergen, Floreffe, Groot-Bijgaarden, Halle, Heverlee, Luik, Tienen, Vilvoorde, Wilrijk, Zolder en Zwijndrecht.

ISS Belux realiseerde in 2006 een jaaromzet van 339 miljoen ¤. ISS NV behoort tot het Deense ISS dat actief is in 47 landen met 400.000 werknemers en in 2005 een totale omzet realiseerde van 6,24 miljard ¤.

Voor meer informatie aangaande dit bericht en de Route 101-strategie staan wij graag ter uwe beschikking, stuur een mail naar: walter.kestens@be.issworld.com of surf naar: www.iss.be.

URL: http://www.iss.be