Woensdag 10 januari te zien bij opsporingsprogramma Team West

Politieregio Hollands Midden, 10-01-2007 o In het opsporingsprogramma Team West van TV West roept de politie uw hulp in. Dit zijn de zaken waar het in de uitzending van vandaag, woensdag 10 januari, om draait. Diefstal uit fabriekshal Op zaterdag 18 november wordt er tussen 12.00 en 13.30 uur ingebroken in een fabriekshal in Bodegraven aan de Broekveldselaan. De fabriek staat leeg om te worden gerenoveerd, maar de inbrekers weten niet dat de camera's nog werken. Wie kent deze inbrekers?

Overval ABN AMRO

Op vrijdag 22 december tegen 16.00 uur wordt de bank aan de Breestraat overvallen door een gewapende man. Vorig jaar werd in dezelfde periode deze bank ook overvallen, door vermoedelijk dezelfde dader. Toen was er alleen een goede compositietekening van de man, nu is de man te zien op de bewakingsbeelden. Wie kent deze overvaller?

Vermissing minderjarige ondertoezichtgestelde

Sinds 31 december is de 17-jarige Frotan Ahmadi vermist vanuit "De Bruggen" in Zwammerdam. Frotan is 17 jaar, maar heeft het niveau van een 4-jarig kind. Wie weet waar Frotan nu is?

Resultaat

Vorige week lieten we drie dieven zien, bij een in aanbouw zijnde fabriek aan het Veenderveld in Roelofarendsveen. De daders hebben zichzelf gemeld. In hun directe omgeving waren er nogal wat mensen, die hen in het programma hadden gezien.

Onderwerpen Haaglanden

Haaglanden heeft vragen over een dubbele moord gepleegd op 19 juli van het vorige jaar en een straatroof in Naaldwijk.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijkt u dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Hollands Midden, Politie Haaglanden, het Openbaar Ministerie en RTV West.