Ingezonden persbericht


Persberichten

Veiling van tickets en vakanties voor SOS Kinderdorpen op Vakantiebeurs

Publicatiedatum: 02-01-2007

Persbericht
Utrecht, 2 januari 2007

Tijdens de Vakantiebeurs 2007, van 10 tot en met 14 januari in Jaarbeurs Utrecht, organiseert Martinair in samenwerking met www.doitcaribbean.nl een reisveiling ten behoeve van SOS Kinderdorpen. De veiling vindt twee keer per dag plaats, om 13.30 en 15.00 uur in het 'Caribbean Village' in hal 1. De totale opbrengst van de veiling komt ten goede aan de bouw van het Caribische SOS Kinderdorp Morelia in Mexico. Het Caribbean Village is een paviljoen van circa 1000 m2 met meer dan twintig standhouders en is al jaren één van de 'hotspots' van de Vakantiebeurs. In totaal veilt Martinair op het gezellige middenplein van het Village twintig tickets naar de bestemmingen Miami, Mexico/Cancun, Cuba, Tobago en Curaçao, veelal complete arrangementen bestaande uit tickets en een accommodatie voor twee personen.

Dolfijnen
Ook tal van andere standhouders binnen het Caribbean Village leveren een bijdrage aan SOS Kinderdorp Morelia. Zo worden verschillende Caribische accommodaties geveild voor twee personen, met een verblijfsduur van een week en op basis van ontbijt of All -Inclusive. Op Curaçao heeft de 'Dolphin Academy' voor deze veiling een unieke excursie voor twee aangeboden: zwemmen met dolfijnen!

Judith de Bruin
De veiling wordt geleid door veilingmeester Judith de Bruijn, bekend van onder meer tv programma's als Get the Picture, De Droomshow en De Ochtenden. Zondag 14 januari om 15.30 wordt in de Caribbean Village het totaalbedrag van de veiling bekend gemaakt en overhandigd aan SOS Kinderdorpen. Meer informatie over de Caribbean Village, de deelnemers en het activiteitenprogramma is te vinden op de website www.doitcaribbean.nl.

Openingstijden
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2007 zijn woensdag 10 tot en met zondag 14 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Let op: vrijdag 12 januari van 10.00 tot 22.00 uur. Bezoekersinformatie: tel. 0900-52272387 (¤ 0,13 per minuut).

Noot voor de redactie (