Provincie Drenthe

Opening verkiezingsjaar tijdens nieuwjaarsontmoeting provincie 09 Jan 2007

Tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de provincie Drenthe op woensdag 10 januari 2007 wordt onder meer het verkiezingsjaar geopend. De lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de provinciale statenverkiezingen op 7 maart 2007 worden op ludieke wijze gepresenteerd. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de nieuwe site www.reuring.nl en aan de campagne `Drenthe beweegt'.

De feestelijke Nieuwjaarsontmoeting wordt gehouden op woensdag 10 januari vanaf 16.00 uur in het provinciehuis aan de Westerbrink 1 in Assen. Het formele deel is kort en bestaat uit een nieuwjaarstoespraak van de commissaris van de Koningin, de heer A.L. ter Beek. De nieuwjaarsontmoeting van de provincie Drenthe wordt muzikaal opgeluisterd met Soul-Jazz muziek van de Drentse band Want2Swing. Iedereen is van harte welkom!

De provinciale statenverkiezingen worden komende periode op allerlei manieren onder de aandacht gebracht. Onder andere met bijeenkomsten, themadebatten, een provinciale stemwijzer en een Open dag op zaterdag 3 maart. Informatie over de verkiezingen is te vinden op de website www.drenthe.nl/verkiezingen.