Ingezonden persbericht


Persbericht

Morningstar Systems breidt verder uit

Heerlen, 10 januari 2007 - Het sterk groeiende Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, heeft opnieuw drie nieuwe personeelsleden aangetrokken. Arwin van Arum is aangesteld als consultant Legal Solutions en Dick Muller als senior Livelink consultant. Dunja Koenders wordt verantwoordelijk voor marketing en office management.

Arwin van Arum (32) zal zich als consultant Legal Solutions vooral gaan bezig houden met het ontwikkelen van modules. Als programmeur bij onder andere een groot internationaal advocatenkantoor (Baker & McKenzie) heeft hij veel ervaring opgedaan bij diverse grote projecten, waaronder de ontwikkeling en introductie van een CRM-systeem. Van Arum: "Die ervaring en kennis op het gebied van de juridische dienstverlening zal ik bij Morningstar Systems verder kunnen uitbouwen en breder inzetten."

Dick Muller (39) heeft als consultant bij Quest Consultants ruimschoots ervaring opgedaan met de Livelink-oplossingen van Open Text. Bij Morningstar Systems gaat hij klanten ondersteunen bij Livelink-werkzaamheden en richt hij zich op advisering en ontwikkeling op het gebied van workflow, formulieren en rapportages. "Dankzij de samenwerking met andere Livelink consultants van Morningstar Systems verwacht ik mijn kennis en expertise aanzienlijk te kunnen uitbreiden, zowel op functioneel als op technisch gebied", aldus Muller.

Dunja Koenders (27) gaat ondersteuning bieden op het gebied van marketing en office management. Binnen internationale omgevingen heeft zij veel ervaring opgedaan met de professionalisering van zowel de interne bedrijfsprocessen als CRM en de ondersteuning van de directie. Ze was onder andere verantwoordelijk voor high level support management, een optimale externe informatievoorziening en het organiseren van seminars en congressen in heel Europa. Koenders: "Deze ervaring zal ik inzetten om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de groeiende internationale organisatie die Morningstar Systems is."

René Beulen, directeur van Morningstar Systems, is verheugd over zijn nieuwe medewerkers: "Ieder voor zich hebben ze hun sporen verdiend in hun eigen vakgebied. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij hun steentje zullen bijdragen aan de verdere groei van Morningstar Systems."

Morningstar Systems - Nieuw Eyckholt 292H, 6419 DJ, HEERLEN Tel.: 045 - 576 0710, Fax: 045 - 576 0719, e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

_______________________
Voor redactionele informatie en/of fotografie (Ref.: 0107): Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com