Cruyff Academics start 1-jarige Master in Sport Management

Mism

Cruyff Academics International start 1-jarige International Master in Sport Management

In September 2007 zal Cruyff Academics International vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam een nieuwe éénjarig internationaal master programma in Sport Management beginnen. De master is met name gericht op (oud)sporters die de overgang naar een management positie in de sport willen maken of voor professionals die al enkele jaren in de sportwereld aan het werk zijn, en die op zoek zijn naar kennisverdieping in hun discipline.

Het programma is geheel Engelstalig en bestaat uit zes modules: Strategic Management, Management Principles and Leadership, Sport Marketing, Sport Finance, Facility and Event Management en Entrepreneurial Management. Colleges worden gegeven op maandag en woensdag van 15.00 tot 19.00. Iedere module duurt zes weken.

Hoofd-docenten zijn aangetrokken uit Nederland, Australië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten en zijn allen internationale experts op hun vakgebied. Hetzelfde programma als in Amsterdam zal aangeboden worden in Barcelona en Mexico City, waarbij de studenten de mogelijkheid hebben om ook op deze locaties modules te volgen.

Dankzij de nieuwe master biedt Cruyff Academics International studieprogramma's aan op alle niveaus: van MBO tot Master, wat uiteindelijk ten goede komt aan de positie en de professionalisering van de sportsector in Nederland. Cruyff Academics International is inmiddels actief in Nederland, Spanje, Portugal, Verenigde Staten, Mexico, Equador en Zuid Afrika.


1 maart zal van 18.30 tot 21.00 in het Olympisch Stadion een informatie avond plaatsvinden voor belangstellenden. Voor meer informatie, zie onze website www.cruyffacademics.org.