Kind op Vakantie komt met nieuwe formule kindervakanties


Exclusieve kindervakanties op Nederlandse bodem

UTRECHT, 20061205 -- Een nieuwe formule voor kinderreizen in eigen land. Kind op Vakantie start met de organisatie van kindervakanties op Nederlandse bodem. Vakanties voor basisschoolkinderen van 7 - 12 jaar. Kind op Vakantie introduceert de Amerikaanse formule `summercamp` in eigen land. Het unieke aan deze formule is dat de kinderen zelf een programma samenstellen met activiteiten die zij leuk vinden. Op deze manier creëert Kind op Vakantie een op maat gemaakte vakantie voor ieder kind.

De groep tweeverdieners met kinderen in Nederland blijft groeiende. Mensen met weinig vakantie. Mensen die hun kinderen wel verantwoord op vakantie willen laten gaan en die hun kinderen het ultieme vakantiegevoel willen geven. Kind op Vakantie biedt de oplossing door deze zorg uit handen te nemen. Kind op Vakantie biedt een totaalplaatje met extra aandacht voor exclusiviteit, kwaliteit en veiligheid.

De kinderen worden opgevangen in een luxe accommodatie met zeer verzorgde sanitaire voorzieningen. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan goede en gezonde voeding. Driemaal daags staat er een buffet klaar. Kinderen kiezen zelf wat ze eten en tegelijkertijd wordt er aandacht besteed aan wat de kinderen binnenkrijgen.

Het programma stellen de kinderen grotendeels zelf samen. Er is een groot aanbod aan activiteiten. Denk aan diverse sporten, vormen van muziek, dans en toneel, schilderen, tekenen, paardrijden, digitaal fotograferen etc. Elke dag staan de gekozen activiteiten centraal tijdens de ochtend en vroege middag.
Tijdens de namiddag worden speciale uitstapjes georganiseerd. Enkele puur voor het vermaak, zoals het waterpark of de dierentuin. Andere hebben een educatieve insteek, zoals een citytocht of kasteelbezoek.
In de avond staan de kinderen wederom centraal. Spetterende avondshows en spannende spellen behoren tot de mogelijkheden.
Alle activiteiten en uitstapjes worden begeleid door bekwaam en enthousiast personeel. Deze mensen hebben ervaring met activiteitenbegeleiding en ervaring in de omgang met kinderen.

Kijk voor meer informatie op www.kindopvakantie.nl

Bezoek ons op de vakantiebeurs van 10 - 14 januari 2007. Jaarbeurs Utrecht stand C080, hal 12 beleef Nederland