Gronings ICT-bedrijf bouwt website ABN AMRO World Tennis Tournament


GRONINGEN, 20070110 -- De organisatie van het ABN AMRO World Tennis Tournament heeft voor de ontwikkeling van haar toernooi-website gekozen voor het Groningse ICT bedrijf AnchorMen. AnchorMen heeft voor ABN AMRO en AHOY dit prestigieuze toernooi vertaald naar een interactief platform dat recht doet aan dit toernooi.

Toernooivoorzitter Richard Krajicek heeft woensdag 10 januari 2007 in Amsterdam de eerste officiële persconferentie van het toernooi gehouden. waarbij ook de website officieel is gelanceerd. In de aanloop naar dit toernooi biedt deze website naast toernooi-informatie verschillende interactieve elementen. Eén van de onderdelen is het unieke ABN AMRO World Tennis Tournament game, waar deelnemers hun kennis over tennis online kunnen toetsen door onder andere de uitslagen van de wedstrijden te voorspellen. De deelnemer met het beste inzicht wint fantastische prijzen.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is onderdeel van de ATP Tour en wordt dit jaar voor de 34ste keer in Nederland gehouden. Sinds 1974 is het toernooi één van de meest spraakmakende en toonaangevende indoor herentennistoernooien ter wereld. Ook dit jaar is er weer een spannende line-up met spelers zoals Lleyton Hewitt, Nikolay Davydenko en Ivan Ljubicic.

Het feit dat ABN AMRO en AHOY bij het ABN AMRO World Tennis Tournament voor de volledige realisatie van dit project hebben gekozen voor een Gronings ICT bedrijf, toont aan dat de ICT sector in Noord Nederland zich positief ontwikkelt. Naast het ontwikkelen van websites bedenkt en bouwt AnchorMen webapplicaties voor klanten zoals Caselly en LexisNexis. Daarnaast helpt AnchorMen kleine en grote bedrijven met het realiseren van hun internetconcepten.

Meer informatie over dit toernooi is te vinden op www.abnamrowtt.nl of op www.anchormen.nl/ace/





AnchorMen .media & .development