Gordon en ontwerper Mark Bos stappen samen in By Gordon Jewels


TWISK, 20070110 -- Enkele weken geleden bekrachtigden entertainer Gordon en sieradenontwerper Mark Bos hun samenwerking betreffende de ontwerpen en uitvoering van By Gordon Jewels. In mei startte Gordon met zijn eigen kledinglijn By Gordon. Vervolgens benaderde hij in augustus sieradenontwerper Mark Bos om de sieraden voor By Gordon te ontwerpen. Gordon droeg de stoere ontwerpen van Mark Bos Jewels zelf al enige tijd.

De ontwerpen van By Gordon Jewels ontstaan door brainstormsessies waarbij beide heren creatieve input geven. Gezamenlijk spuien ze idee?n, maken ze schetsen en bepalen ze de materialen.

Op de modeshow van By Gordon in oktober 2006 werden de sieraden voor het eerst gepresenteerd en tijdens de Miljonairsfair in december werd merkbaar hoe enthousiast de juweliers en het publiek zijn over de collectie. Met tientallen bestellingen en veel aanvragen van zowel mannen en vrouwen werd de introductie een succes.

Momenteel bestaat de collectie uit zilveren armbanden, ringen, riemen, kettingen en varieert de consumentenprijs van 69 tot 899 euro. Echter na de grote vraag op de Miljonairsfair over meer luxe uitvoeringen, wordt de collectie uitgebreid met gouden en platina ontwerpen.

Mark Bos vertelt: 'Voor het luxe segment voeren we een customized collectie. Dat wil zeggen dat we alle sieraden volgens de wensen van de klant aanpassen. De klant komt bij de juwelier, kiest het sieraad uit en de juwelier geeft ons de maten en veranderingen door. Vervolgens maakt onze studio een foto-impressie met behulp van de nieuwste 3D technieken en sturen wij deze op naar de juwelier. Na goedkeuring van de klant leveren wij het sieraad.'

De collectie zal tweemaal per jaar uitgebreid worden met nieuwe modellen en wordt geleverd in zeer luxe verpakkingen.

By Gordon Jewels staat tijdens de Voorjaarsbeurs van 4 tot en met 7 maart 2007 in Utrecht op de juweliersafdeling op de eerste etage, direct links bij binnenkomst. Daarnaast zijn de sieraden voorlopig alleen bij By Gordon in Laren te zien en te bestellen. Op www.bosjewels.nl/gordon.html treft men verschillende modellen aan. Voor meer informatie over By Gordon kan men bellen naar telefoonnummer 0227-541369.





Ingezonden persbericht