Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jan Lokhoff, Reisrevue: "Sunny Cars is Ferrari onder de autoverhuurders" Sunny Cars is best gewaardeerde autoverhuurder

Nieuw-Vennep, januari 2007 - Tijdens de jaarlijkse "VEER-verkiezingen" op de Vakantiebeurs won Sunny Cars voor de achtste keer op een rij de Veer voor "Beste Autoverhuurder"in de Nederlandse reiswereld. Maar liefst 78% van het totaal aantal uitgebrachte stemmen in deze categorie koos voor Sunny Cars. In de categorie "Beste Autoverhuurder" werden de resterende stemmen verdeeld over Holiday Cars (12%), Hertz (4%) en Avis (3%). Van de 38 uitgereikte Veren was er niemand die zo'n hoge score (78%) had als Sunny Cars.

De Verenverkiezing in een jaarlijks initiatief van Reisrevue, het vakblad in de reisbranche. Naar aanleiding van onderzoek door NFO trendbox onder 1500 reisagenten worden de Veren toegekend.

Op elke bestemming de beste auto
Het is dus duidelijk: een zorgeloze huurauto reserveer je bij Sunny Cars. Omdat Sunny Cars een bemiddelaar is, heeft het bedrijf geen eigen auto's maar selecteert op elke bestemming de verhuurder met de beste auto's en beste huurvoorwaarden. Er wordt alleen zaken gedaan met verhuurders die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Dit zijn grote bedrijven zoals onder andere Alamo in de USA, Avis in Suriname en Hertz in Europa. Maar ook lokale aanbieders zoals Crown aan de Costa del Sol, Direkt op Mallorca en AutoJardim in Portugal. Doordat Sunny Cars vrij is in de keuze van haar partners, kan zij op populaire bestemmingen meerdere aanbiedingen doen. De klant van Sunny Cars heeft dus de grootste keuze uit de meeste auto's. Uitgebreide informatie over Sunny Cars staat op www.sunnycars.nl

Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product dat wordt aangeboden voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. De in Nieuw-Vennep gevestigde broker is marktleider in Nederland en daarnaast ook actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur.