Omroep MAX


PERSBERICHT

Vanaf vandaag weer iedere dag gezelligheid bij MAX & Martine.

Na een mooie start eind vorig jaar (gemiddeld 750.000 kijkers), gaat Martine van Os vandaag weer van start met een nieuwe reeks MAX & Martine. U kunt dagelijks om 17.35 uur genieten van goede gesprekken, nuttige tips, mooie optredens en ontroerende reportages.

Martine heeft ook dit seizoen weer een keur aan interessante gasten op de bank. Wat dacht u van Edwin Rutten, Marianne van Wijnkoop, Richard Krajicek, Freek de Jonge, Ria Valk, Wolter Kroes, Marijke Helwegen, Albert West, Sugar Lee Hooper en nog vele anderen. Allemaal mensen die hun sporen hebben verdiend en die Martine het hemd van het lijf zal vragen.

Daarnaast is er meer tijd vrijgemaakt voor het populaire item Mijn Lieve Schat. Dagelijks zal een van de kijkers iemand, die voor hem/haar veel betekend heeft, verrassen met een heel persoonlijk cadeau als dank voor de vriendschap. Dat belooft weer een lach en een traan.

En u kunt 2 gloednieuwe items verwachten. Wat dacht u bijvoorbeeld van iedere week een huishoudelijke tip van Liny en Marja (de Poetsdiva's van Hoe schoon is jouw huis?)? Van het verdrijven van vieze geurtjes uit de koelkast tot en met de beste manier om een gaatje te boren; Liny en Marja geven verrassende adviezen. En we gaan wekelijks een kijker een opzienbarende make-over geven. Eindelijk een programma dat aandacht besteedt aan mode en trends voor de vijftigplusser.

De medische rubriek en het onderdeel consumentenleed zullen ook dit seizoen met vaste regelmaat terugkeren. Wekelijks hebben we onze vaste arts Dolf Coppoolse in de studio met tips voor hoe je zo lang mogelijk gezond kunt blijven. En ook zullen we iedere week aandacht besteden aan consumentenleed: van de bekende kat in de zak tot en met oplichting aan de deur.

Kortom de nieuwe reeks MAX & Martine heeft weer alles in zich om uw avond gezellig te beginnen.

MAX & Martine
Dagelijks om 17.35 uur
Nederland 2.

Einde persbericht

Voor contact en info:

Robert di Arutuin
Eindredacteur MAX & Martine
035-6775501 / 035-6775410
Postbus 518
1200 AM
Hilversum