Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 15 januari 2007

Recordbestelling van populaire game bij bol.com

11.000 exemplaren van World of Warcraft: Burning Crusade bezorgd op dag van release

Morgen verschijnt World Of Warcraft: Burning Crusade, de eerste uitbreiding op de succesvolle World Of Warcraft serie. Meer dan 11.000 gamers krijgen op deze dag hun exemplaar door bol.com thuisbezorgd. De grootste game-release voor bol.com tot nu toe. De gamers maakten gebruik van de mogelijkheid om zich vooraf op bol.com in te schrijven. Bol.com wil dat alle klanten op de dag van de release games in huis kunnen hebben en organiseert daarom voortdurend voorinschrijving voor nieuwe games.

Fans kunnen zich nu bij bol.com inschrijven voor de nieuwste PC-versie van Command & Conquer - Tiberium Wars. De releasedatum is 29 maart 2007. Gamers die zich nu al inschrijven ontvangen op die dag een Limited Edition van Command & Conquer - Tiberium Wars.

Over bol.com
Sinds de start in maart 1999 van bol.com in Nederland zijn meer dan 17 miljoen bestelde producten afgeleverd. In Nederland zijn ruim twee miljoen mensen klant bij bol.com. Bol.com is daarmee marktleider op het gebied van online verkoop van mediaproducten en de grootste internetwinkel van Nederland. Sinds 2003 verkoopt bol.com game-consoles, accessoires en games voor alle belangrijke gameplatforms zoals PlayStation 2, Xbox 360, PC, Nintendo DS, PSP, Nintendo Gameboy Advanced, Xbox en de onlangs verschenen Nintendo Wii. Daarnaast is de verkoop van PC-games en accessoires voor PC-gaming een zeer belangrijk segment voor bol.com.

Uit marktonderzoek blijkt dat bol.com bij Nederlanders tevens de populairste internetwinkel is. Bol.com werd in 2006 drie maal onderscheiden. In maart ontving bol.com twee Thuiswinkelawards: de Publieksprijs in de categorie multimedia en de gouden Vakprijs, waarmee bol.com de 'Beste Thuiswinkel 2006' is. In november werd bol.com door consumenten uitgeroepen tot 'Beste webwinkel' bij de verkiezing 'Beste Winkelketen van Nederland'.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

bol.com
Daniel Ropers
030-607 6121
mailto:dropers@bol.com
http://www.bol.com/

Edelman
Leoni Janssen/ Nina Breuning
020-301 0980
mailto:leoni.janssen@edelman.com
mailto:nina.breuning@edelman.com http://www.edelman.com/nl