Opdrachtgevers op gww-vakbeurs

Nieuw elan voor de Vakbeurs Infratech 2007 in Ahoy Rotterdam

16-19 JANUARI 2007

De ontwikkelingen in techniek en de steeds verdergaande specialisaties in infrastructurele projecten vragen om helderheid. Vertrouwen, overzicht en betrokkenheid vormen belangrijke pijlers in de gww-sector. InfraTech neemt als enige nationale vakbeurs voor grond-, water- en wegenbouw het voortouw en introduceert in directe samenwerking met opdrachtgevers een nieuw beursconcept waarmee opdrachtgevers en -nemers kunnen constructief en transparant bouwen aan hun relatie! Met het nieuwe concept zullen naar verwachting meer bezoekers, meer opdrachtgevers en meer beslissers van 16 tot en met 19 januari aanstaande Ahoy' bezoeken.

De kern van InfraTech 2007 wordt gevormd door de aanwezigheid van specifieke opdrachtgevers óp de beurs gekoppeld aan een nieuwe, thematisch ingedeelde plattegrond. Opdrachtgevers zijn centraal gepositioneerd en zorgen dat de eigen medewerkers een bezoek brengen aan InfraTech. Exposanten zijn hierdoor verzekerd van het juiste bezoek. Onder meer de volgende instanties zullen aanwezig zijn op de beurs: Hoogheemraadschap Delfland, Gemeente Amsterdam, Gemeente Utrecht, Gemeentewerken Rotterdam, Provincie Zuid-Holland, Waternet, Waterschap Groot Salland, Waterschap Rivierenland.

Nieuw: het Infra Theater en de Materiaalstraat
Nieuw tijdens InfraTech is het Infra Theater op de beursvloer. Om de nieuwe communicatie in de gww vorm te geven, zullen opdrachtgevende instanties en andere exposanten seminars over uiteenlopende onderwerpen presenteren. De beursthema's vormen de basis van de onderwerpen. Door verschillende overheden zoals gemeenten en waterschappen zullen projecten (ook toekomstige!) worden gepresenteerd. Ook zullen tijdens deze presentaties aanbestedingen en contractvormen aan de orde komen. Voor een compleet overzicht zie de website www.infratechahoy.nl.

Materieelstraat
Ook de Materieelstraat is een nieuw onderdeel van InfraTech. De importeurs van gww- materieel geven acte de présence. Het materieel is centraal geplaatst, hieromheen staan de informatiestands van de importeurs. Vraag bij het projectteam naar de voorwaarden voor deelname.

Participanten
Inmiddels is meer dan 85% van de beschikbare ruimte gereserveerd. Op de website is een complete up-to-date deelnemerslijst en plattegrond te vinden. Via deze plattegrond kan rechtstreeks een stand worden gereserveerd. Alle thema's zijn helder gemarkeerd zodat eenvoudig kan worden bepaald waar de stand zou moeten staan op InfraTech 2007.

Data & openingstijden
InfraTech wordt gesteund door Bouwend Nederland, CROW, CURNET, De NieuwBouw, NSTT, ONRI, PSI-Bouw, Werkgroep GWW van de Regieraad Bouw, WL/Delft, GEO-Delft en TNO. De beurs vindt plaats van 16 tot en met 19 januari 2007 in Ahoy' Rotterdam. Meer informatie: www.infratechahoy.nl.

15 september 2006

Noot voor de redactie/