NV NOM, Investerings- ontwikkelingsmaatschappij voor Noord- Nederland

Ondernemerschap Drenthe

16-1-07: Informatiemarkt Tender Innovatief Ondernemerschap Drenthe

Heeft u een innovatief idee en wilt u in aanmerking komen voor subsidie? Dat kan nu! De provincie Drenthe heeft namelijk 600.000 euro beschikbaar gesteld voor innovatieve plannen, in de vorm van de Tender Innovatief Ondernemerschap Drenthe (TIO).

De Kamer van Koophandel Drenthe nodigt u van harte uit voor de eerste informatiemarkt op dinsdag 16 januari a.s. De informatiemarkt vindt vanaf 16.00 uur plaats in de Burgerzaal van het Gemeentehuis in Hoogeveen. Vragen die tijdens deze informatiemarkt aan bod komen zijn: Wat is een tender? Wie kunnen aanspraak maken op subsidie vanuit de Tender? Welke voorwaarden zijn er aan de Tender verbonden? Welke andere stimulerende initiatieven zijn er in Drenthe?

De TIO is een subsidieregeling waaruit ondernemers en onderwijsinstellingen subsidie aan kunnen vragen voor een projectplan. De Kamer van Koophandel Drenthe is door de provincie Drenthe als promotor aangesteld en richt zich de komende tijd op het informeren en inspireren van ondernemers en onderwijsinstellingen. Daarnaast is een belangrijke rol weggelegd voor intermediaire organisaties als: Syntens, NOM, MKB-Noord, Drenthe College en VNO-NCW Noord. Deze organisaties bieden u gratis kennis en ondersteuning.

Voor meer informatie of aanmelden voor de informatiemarkt: www.kvk.nl/tender of Kamer van Koophandel Tender Helpdesk telefoon: 0522-265600.