Gemeente Lisse

Bewonersbijeenkomst over Transmuraal Centrum Poelpolder

Wij nodigen een ieder uit voor een bewonersbijeenkomst in cultureel centrum ´t Poelhuys op dinsdag 16 januari 2007 om 19.30 uur. ´t Poelhuys is gevestigd aan de Vivaldistraat 4. De bijeenkomst staat in het teken van het Transmuraal Centrum Poelpolder (TCP) dat gebouwd gaat worden op het terrein Geestwater aan de Ruishornlaan.

Het TCP is een multifunctioneel gebouw waarin meerdere vormen van zorg worden aangeboden. U kunt hierbij vooral denken aan verpleeghuiszorg en psychiatrische zorg, maar ook aan thuiszorg en maatschappelijk werk. In de tweede helft van 2008 moet het gebouw klaar zijn.

Het TCP is bedoeld voor inwoners uit Lisse en Hillegom. Ook daar blijkt namelijk behoefte aan goede en makkelijk bereikbare (geestelijke) gezondheidszorg. Bovendien is spreiding over het werkgebied heel belangrijk omdat goede hulp voor iedereen ook letterlijk goed bereikbaar moet zijn. Het TCP zorgt daarvoor!

Op 16 januari 2007 vertellen vertegenwoordigers van Mariënstaete (eigenaar van het TCP), GGZ Duin- en Bollenstreek, Valent RDB (gebruikers van het pand), Trias Woondiensten en de gemeente wat zij gaan doen in Lisse. En wat dit betekent voor het dorp en de wijk Poelpolder. Wij nodigen u daarom van harte uit om naar de bijeenkomst te komen. Graag tot dan!

Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met Neeltje Miedema van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling (Gemeente Lisse). Haar telefoonnummer is (0252) 433 172.

Met vriendelijke groet,
het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Lisse

G. Diependaal (loco) mevr. C. Langelaar
secretaris burgemeester