Het Nederlandse Rode Kruis

Amsterdam heeft een toeristische attractie waar menig wereldstad jaloers op mag zijn: de Red Crosser. Een speciale tram, geheel geschikt gemaakt voor bijzondere gasten. Voor een onvergetelijke rondrit door toeristisch Amsterdam. En met korting als u vóór april boekt.

De Red Crosser is in de eerste plaats bedoeld voor doelgroepen waarvoor het Rode Kruis zich onvoorwaardelijk inzet: gehandicapten, chronisch zieken, alleenstaanden, al dan niet afkomstig uit verzorging
- en verpleegtehuizen. Voor groepen, voor individuen, voor jong en voor oud.

De Red Crosser rijdt zes dagen per week, buiten de spitsuren. In ruim twee uur toert u langs de mooiste plekjes van Amsterdam. U zit daarbij uiteraard eerste rang.
De tram is volledig rolstoelgeschikt gemaakt en voorzien van extra faciliteiten zoals een lift, een invalidentoilet en airco. Gasten worden begeleid door vrijwilligers van het Rode Kruis en natuurlijk is er koffie met gebak!

Wilt u reserveren? Voor informatie over de datum, uur van vertrek, wijze van betaling en reservering kunt u tijdens kantooruren terecht op 020 - 6226211.

Speciale actie!
Een rit in de Red Crosser kost 15,- per persoon. Echter: wie boekt vóór 1 april 2007 ontvangt een korting van 2,50 per persoon! Een rit kost dan nog slechts 12,50 per persoon. U kunt boeken voor heel 2007.