Gemeente Almelo

Wethouder Schouten start met spreekuur

Het spreekuur geeft inwoners de mogelijkheid om eenvoudig en snel vragen te stellen aan de wethouders Schouten en Kuik-Verweg Wethouder Theo Schouten start op dinsdag 16 januari met een spreekuur. Dit in navolging van zijn collega-wethouder Kuik-Verweg die hier al geruime tijd goede ervaring mee heeft. Directe aanleiding voor het spreekuur van wethouder Schouten is de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) op 1 januari 2007, waarvoor Schouten verantwoordelijk wethouder is. Het spreekuur geeft inwoners de mogelijkheid om eenvoudig en snel vragen te stellen aan de wethouder.

Om de twee weken zal wethouder Schouten van 17.00 - 18.00 uur spreekuur houden in zijn kamer in het Stadhuis. Naast de portefeuilles Volksgezondheid, Welzijn, coördinatie Wmo, integratiebeleid, openbare werken en stadsbeheer, de wijkaanpak en de wijkservicepunten is de heer Schouten als wethouder verantwoordelijk voor het stadsdeel Zuid-West (Nieuwstraatkwartier, Rohof, Beeklust, Ossenkoppelerhoek, Boomsplaats, Windmolenbroek, Oud Wierden en Groeneveld).

Afspraak maken met wethouder Schouten

Inwoners van Almelo die de wethouder willen spreken over onderwerpen die tot zijn portefeuille behoren, kunnen een afspraak maken via mevrouw D. Lamtink-Hogelucht, op telefoonnummer (0546) 54 12 31. Op internet en in de gemeenteadvertentie in het Almelos Weekblad staat vermeld wanneer het eerstvolgende spreekuur van de wethouders Schouten en Kuik-Verweg is.

Afspraak maken met wethouder Kuik-Verweg

Op dinsdag 16 januari 2007 van 17.00 tot 18.00 uur houdt wethouder Kuik-Verweg van Onderwijs en Educatie, Werkgelegenheid, Sociale Maatschappelijke Activering, Sociale Zaken, Coördinatie Masterplan, Coördinatie Jeugdbeleid spreekuur in het Stadhuis. Zijn er zaken die u graag met haar zou willen bespreken meldt u dan bij de receptie van het Stadhuis. Een afspraak maken is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld, telefoon (0546) 54 12 02.

Overige bestuurders

De burgemeester en de wethouders Sjoers, Van Broekhoven en Kuiper hebben geen vast spreekuur. Wilt u deze bestuurders spreken, dan kunt u een afspraak maken via het secretariaat van b en w op telefoonnummer (0546) 54 12 01.