16.01.2007 / 1 0:07 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Perot systems corporation

Perot systems corporation

Printervriendelijke versie

E-mail dit bericht

vorige overview

Linklaters kiest voor 'Lab-on-Hire' van Perot Systems voor flexibiliteit bij de ontwikkeling van IT-toepassingen

LONDEN, January 16 /PRNewswire/ --

Perot Systems Corporation (NYSE: PER) heeft vandaag aangekondigd dat Linklaters, een van 's werelds leidende advocatenkantoren, een meerjarig contract heeft getekend met het bedrijf voor het gebruik van zijn dienst Lab-on-Hire voor flexibele, kosteneffectieve diensten voor de ontwikkeling van toepassingen. Perot Systems, een wereldwijde leverancier van diensten en zakelijke oplossingen voor de informatietechnologie, zal vanuit zijn buitenlandse leveringscentra schaalbare middelen leveren voor een uiteenlopende reeks projecten voor de ontwikkeling van toepassingen.

Linklaters wilde zijn IT-taken verbeteren door op een kosteneffectieve wijze grotere flexibiliteit te verkrijgen. Door samen te werken met Perot Systems verwacht men dat er een variërende werklast gezamenlijk wordt beheerd. Bovendien voorziet de firma dat de kosten worden verminderd en een grotere transparantie wordt bereikt.

Door deze flexibele overeenkomst zal personeel bij Perot Systems aan specifieke projecten voor de toverkringfirma werken als en wanneer zij nodig zijn. Sommige adviseurs zullen in de kantoren van de firma werken, terwijl anderen in het buitenland gestationeerd zullen zijn, afhankelijk van het project.

Simon Thompson, directeur informatiesystemen en -strategie bij Linklaters, merkt op: "Wij vonden het belangrijk voor het succes van onze IT-activiteiten om met een organisatie te werken waar we voor betrouwbaarheid en integriteit absoluut op zouden kunnen rekenen -- kwaliteiten die overeenkomen met onze eigen identiteit. We vertrouwen op een track-record van een tweejarige relatie met Perot Systems, waarin Perot Systems uniek inzicht heeft verkregen in de manier waarop we werken.

"Perot Systems had ons kennis laten maken met het concept van flexibele uitbesteding en het dienstmodel Lab-on-Hire past perfect bij onze plannen om een bekwaam kernteam binnenshuis te houden en alleen gebruik te maken van middelen van buiten wanneer de vraag het aanbod overstijgt", zei hij.

Door gebruik te maken van het Lab-on-Hiremodel zal Linklaters in staat zijn activiteiten op en af te bouwen waar dat nodig is, zonder de tijd en onkosten van het uitbesteden van projecten op ad-hocbasis op te hoeven lopen.

John Tilley, Managing Director bij Perot Systems Europe merkt op: "De belangrijke drijfveren voor Linklaters in dit project waren kwaliteit, kosteneffectiviteit, flexibiliteit en een snelle marketingtijd. Omdat we onze dienst Lab-on-Hire al succesvol aan andere klanten hebben geleverd, waren we overtuigd dat het kon op al deze fronten aan de verwachtingen kon voldoen. Ook komt onze gezamenlijk aanpak overeen met de eigen waarden van de firma.

"Door Lab-on-Hire te gebruiken kan Linklaters volledige controle houden over project teams en bestellingen, terwijl ze de beschikking hebben over minder kostbare mankracht van hoge kwaliteit. Men kan ook gebruik maken van afleverbare infrastructuur en faciliteiten en kan zeker zijn van de kennis dat in heb lab verzameld intellectueel eigendom het eigendom blijft van Linklaters. Door te kiezen voor een flexibele, klantgerichte aanpak kan deze dienst creatieve oplossingen bezorgen, die echte zakelijke voordelen bieden."

Over Perot Systems

Perot Systems is een wereldwijde leverancier van diensten en zakelijke oplossingen voor de informatietechnologie. Door zijn flexibele en gezamenlijke aanpak integreert Perot Systems de expertise uit het bedrijf voor de levering van maatoplossingen die klanten in staat stellen om groei te versnellen, activiteiten te stroomlijnen en nieuwe niveaus van klantenwaarde te creëren. Het hoofdkantoor van Perot Systems staat in Plano, Texas en het bedrijf heeft een winst in 2005 gemeld van US$2,0 miljard. Het bedrijf heeft meer dan 20.000 Partners, die gevestigd zijn in Noord-Amerika, Europa en Azië. Aanvullende informatie over Perot Systems is te vinden op www.perotsystems.com .

Dit persbericht bevat vooruitziende verklaringen die afhankelijk zijn van bekende en onbekende risico's en onzekerheden die ervoor zouden kunnen zorgen dat eigenlijke resultaten wezenlijk verschillen van diegene die zijn uitgedrukt of geïmpliceerd door zulke verklaringen. Onder de vele factoren die van invloed zouden kunnen zijn op onze zaken en ervoor zouden kunnen zorgen dat eigenlijke resultaten wezenlijk verschillen, zijn dat we het risico mogen dragen van kostenoverschrijdingen voor softwareontwikkeling en implementatiediensten op maat, dat onze contracten over het algemeen bepalingen bevatten die klanten in staat kunnen stellen om de contracten te beëindigen en soms bepalingen bevatten die de klant in staat stellen om prijsveranderingen te eisen, en dat sommige contracten bepalingen bevatten voor vaste prijzen of boetes die zouden kunnen resulteren in verminderde winsten. Zie ons Jaarlijks Rapport op Form 10-K voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 december 2005, zoals ingediend is bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission en te vinden is op www.sec.gov , voor aanvullende informatie met betrekking tot risicofactoren. Wij doen afstand van iedere intentie of verplichting om vooruitziende verklaringen te herzien, ofwel als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen, ofwel anderszins.

Over Linklaters

Linklaters is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het adviseren van 's werelds leidende financiële instellingen, bedrijven en overheden. Met kantoren in belangrijke zakelijke en financiële centra, leveren we een uitstekende dienst aan onze klanten waar ook ter wereld.

Website: www.perotsystems.com

Contact:

Gillian Salvage van Lewis PR-OCTANE, +44-020-7802-2662, voor Perot Systems Corporation; of Media Europa, Charlie Richards, +44-0-20-7892-1071, of fax, +44-0-20-7892-1150, of Charlie.richards@ps.net , of Media VS, Joe McNamara, +1-972-577-6165, of Joe.mcnamara@ps.net , beiden van Perot Systems Corporation. Company News On-Call: www.prnewswire.com/comp/122686.html