Gemeente Geldrop-Mierlo


AFVALWIJZER 2007 IN JANUARI IN DE BUS

Eind januari, begin februari ontvangt u van ons de Afvalwijzer 2007. Graag hadden we deze eerder willen verspreiden. Helaas bleek dat onmogelijk. Eind 2006 kregen we te maken met een aantal wijzigingen in het ophalen van het oud papier, waardoor we de nieuwe Afvalwijzer pas nu kunnen ontwikkelen. Onze excuses hiervoor. Daarvoor in de plaats heeft CURE een afvalschema verspreid, maar de verspreiding van dit schema verliep niet naar wens. Niet iedereen bleek dit schema te hebben ontvangen. Kortom: er ging behoorlijk wat mis. Nogmaals onze excuses.

OPHAALSCHEMA GRIJZE EN GROENE CONTAINER IN 2007 HETZELFDE ALS IN 2006 Voor iedereen geldt dat het ophaalschema van de grijze en groene container hetzelfde is gebleven als vorig jaar.

OUD PAPIER
Het ophaalschema van het oud papier is wel gewijzigd. Het nieuwe schema wordt natuurlijk in de Afvalwijzer 2007 meegenomen. Zoals eerder geschreven blijkt niet iedereen het nieuwe schema te hebben ontvangen. Bovendien had CURE de afgelopen weken bij het ophalen van het oud papier met kinderziektes te maken. Voor u heel vervelend. Zo is onder meer het oud papier in de wijken Zesgehuchten en Genoenhuis later opgehaald dan aangegeven. Dit leidde tot ergernis en veel zwerfpapier. CURE heeft toegezegd dat ze deze problemen zo snel mogelijk zullen oplossen. Ook zorgt CURE voor het opruimen van het zwerfpapier. Afgelopen maandag is een ploeg medewerkers van ERGON daaraan begonnen.

AFVALWIJZER 2007
In de Afvalwijzer 2007 vindt u in een kalender alle data waarop CURE bij u in de straat de groene en grijze afvalcontainer en het oud papier ophaalt. Bovendien vindt u hier alle informatie over het Diftarsysteem. In deze wijzer is ook informatie opgenomen over de data waarop het oud papier wordt opgehaald. Om misverstanden te voorkomen raden wij u aan om het schema dat u eerder van ons ontving (niet iedereen heeft dit schema ontvangen) weg te gooien. Het schema op de nieuwe Afvalwijzer 2007 is het juiste schema.

VRAGEN
Mocht u hierover nog vragen hebben over de afvalinzameling, dan neemt u contact op met CURE, telefoon (040) 257 45 85.