Gemeente Hengelo

Vrijwilligers van THALES FBK-Games swingend het jubileumjaar in

425 vrijwilligers van de THALES FBK-Games zijn zaterdagavond 13 januari bedankt met een swingende avond. In aanwezigheid van burgemeester Frank Kerckhaert en zn echtgenote, vertegenwoordigers van de Business Club van 83, Thales Nederland, de Atletiek Unie, gemeente Hengelo en het bestuur van de stichting FBK-Games, genoten de vrijwilligers van muziek uit de jaren '60 en '70 met de band Those were the days. De vrijwilligers gingen swingend het jubileumjaar in. Op zaterdag 26 mei wordt namelijk de vijfentwintigste editie van het Grand Prix atletiekevenement georganiseerd.

Het werd een zeer geslaagde, gezellige en swingende avond, waarop tevens de basis werd gelegd voor de inzet van al die vrijwilligers bij de Dubbele Mijl, de school atletiekfinales, de clinics, Twente Atletiek en uiteraard de THALES FBK-Games en de Europese Kampioenschappen Junioren Atletiek van 19 tot 23 juli.

In de persoon van wedstrijdleider Johan Knaap en zijn echtgenote werden de vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje gezet. Zij ontvingen na afloop van de Stichting FBK-Games en hoofdsponsor Thales een pen met inscriptie en schrijfset.

Meer informatie?

Meer informatie kunt u opvragen bij Fedde Zwanenburg, 06 20 39 31 49. Of kijk op www.fbk-games.nl