16.01.2007 / 1 1:22 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Koninklijke van den boer groep

Koninklijke van den boer groep

Printervriendelijke versie

E-mail dit bericht

vorige overview volgende

Benoeming nieuwe directeur Martinair Partyservice B.V.

Veghel, 16 januari 2007 - Vanaf 1 februari 2007 wordt Erwin Verschoor benoemd tot directeur van Martinair Partyservice B.V. Hij volgt hiermee Michiel van Doornik op die deze directiefunctie sinds 1 september 2006 ad interim heeft vervuld na overname van Martinair Partyservice B.V. door de Koninklijke van den Boer Groep B.V. Erwin Verschoor is sinds 7 oktober 2002 in dienst als Adjunct directeur Operations van Maison van den Boer B.V.

Medio december 2006 heeft Rob de Jong, voormalig directeur van Martinair Partyservice B.V., besloten de Koninklijke van den Boer Groep B.V. te verlaten. Hij zal zich gaan toeleggen op zijn adviespraktijk Advisory Rob de Jong B.V.

In de periode van 1 september 2006 tot heden is een intensief plan van aanpak doorgevoerd waarin de zelfstandige rol van Martinair Partyservice B.V. binnen de Koninklijke van den Boer Groep B.V. is vormgegeven en de bedrijfsprocessen opnieuw zijn ingericht.

De overgang van Erwin Verschoor naar Martinair Partyservice B.V. is de eerste fase van een uitgebreide aanpassing van de structuur van de Koninklijke van den Boer Groep B.V. Deze nieuwe structuur regelt het waarborgen van kwaliteit en ondernemerschap binnen de in 2006 sterk ontwikkelde onderneming.