Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Tot 1 maart: zelfde huishoudelijke hulp

16 januari 2007 print

Kreeg u vóór 1 januari thuis huishoudelijke verzorging, dan kunt u in ieder geval tot 1 maart van dit jaar rekenen op dezelfde zorg door uw huidige zorgaanbieder.

De gemeente heeft met de huidige zorgaanbieders een tijdelijke overeenkomst afgesloten om vanaf 1 januari tot in ieder geval 1 maart huishoudelijke zorg te bieden in de regio. Voor deze tijdelijke oplossing is gekozen totdat de uitspraak van de rechtbank bekend is over de Europese aanbestedingsprocedure die is gevolgd.

De gemeenten Aalsmeer en Uithoorn startten afgelopen najaar namelijk een aanbesteding om minimaal drie zorgaanbieders te selecteren die met ingang van de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (per 1 januari) hulp in het huishouden zouden gaan bieden. Eén van de niet-geselecteerde zorgaanbieders heeft vervolgens een kort geding aangespannen. Zodra de definitieve zorgaanbieders bekend zijn, leest u daar meer over op de gemeentepagina en deze website.

Nieuwe aanvragen huishoudelijke verzorging

Wilt u huishoudelijke zorg aanvragen of verloopt uw indicatie voor huishoudelijke verzorging in 2007? Dan kunt u terecht bij het Loket Wonen, Welzijn en Zorg van de gemeente. Het bezoekadres is Laan van Meerwijk 16 (in de hal van het gemeentehuis). De openingstijden van het loket zijn op maandag tot en met vrijdag, van 8.30-12.30 uur.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Stel ze aan de medewerkers van het Loket Wonen, Welzijn en Zorg, 0297 - 513 131. Meer informatie over de Wet maatschappelijke ondersteuning vindt u op de speciale Wmo website. Op deze website staat onder andere het laatste nieuws. Ook kunt u er de eerder verschenen Nieuwsbrieven Wmo nalezen (op de pagina Archief). ^

* Wmo Aalsmeer Uithoorn >>