Gemeente Maassluis

Waar blijven de prijswinnaars van de kerstbomenloterij?

Er zijn dit jaar maar liefst 1611 afgedankte kerstbomen ingeleverd op woensdag 3 januari bij de vijf inleverplaatsen in Maassluis. Op die dag stonden weer vele medewerkers van de gemeente gereed om de oude kerstbomen in ontvangst te nemen en de beloning aan de inleveraars te overhandigen. Iedere afgedankte kerstboom bracht 40 eurocent en een lot in de kerstbomenloterij op.
Vijf van de Maassluise inleveraars van afgedankte kerstbomen hebben bovendien nóg iets verdiend. Er zijn ook dit jaar immers vijf prijswinnaars in de kerstbomenloterij.

Tot nu toe hebben zich pas 2 winnaars gemeld aan de balie van het stadhuis en dat is jammer want er zijn ook dit jaar prachtige prijzen te verdienen zoals een dvd-speler, een mp3- speler, het bordspel de Da Vinci Code,een cd-soundmachine en het spel de Kolonisten van Catan.. De prijzen zijn gevallen op de volgende lotnummers:

Oranje 236
Groen 137
Wit 894
Rose 3
Geel 557

De prijswinnaars worden verzocht zich zo spoedig mogelijk met het winnende lot als bewijs, te melden bij de balie van het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Daar worden naam en adres van de winnaars genoteerd en krijgen ze een uitnodiging voor het bijwonen van de prijsuitreiking. Dit kan tot uiterlijk donderdag 1 februari

Prijsuitreiking
De prijzen zullen op woensdag 7 februari 2007 door wethouder A.G.M. Keijzer worden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst vanaf 14.00 uur in het stadhuis aan de Koningshoek. Wethouder Keijzer zal tijdens de bijeenkomst door middel van loting bepalen wie als 1e, 2e, 3e, 4e of 5e een prijs mag uitzoeken zodat de prijswinnaars zelf kunnen kiezen met welke prijs zij naar huis gaan.