KNHS


Jaarhuldiging 17/1/2007

UTRECHT (KNHS) - Dinsdagavond 16 januari vond de jaarhuldiging van de KNHS plaats. In het auditorium van Rabobank Nederland te Utrecht werden alle nationale en internationale kampioenen van 2006 gehuldigd.

KNHS-voorzitter Martien van den Heuvel opende de avond met een speech, waarbij even stil werd gestaan bij het vijfjarig bestaan van de KNHS.

Oud-bestuurslid Leo Tacken werd gedecoreerd met een Gouden speld. Tacken heeft een enorme staat van dienst binnen de hippische sport en was onder andere vijf jaar lid van het Federatiebestuur.

Vervolgens werden 31 Nederlandse kampioenen en 45 winnaars van individuele en team medailles op internationale kampioenschappen. Tussendoor wist cabaretier Joop Vos met veel ironie, maar respectvol naar de ruiters toe, het publiek te entertainen.

Huldiging zilveren dressuurteam senioren met v.l.n.r. Anky van Grunsven, Imke Schellekens-Bartels, bondscoach Sjef Janssen en Laurens van Lieren

Het zilveren Young Riders dressuurteam. V.l.n.r. Jenny Schreven, Inge Verbeek, bondscoach Jan Peeters, Angela v.d. Berg en Lorraine van den Brink.

Het gouden junioren dressuurteam bestaande uit v.l.n.r. bondscoach Jan Peeters, Chantal van Lanen, Marrigje van Baalen, Lotje Schoots en Diederik van Silfhout.

Het gouden springteam, v.l.n.r. Piet Raijmakers, Jeroen Dubbeldam, erevoorzitter van de Belangenvereniging Springen Henk van Tuyl, Albert Zoer en Gerco Schröder.

De medaillewinnaars van het WK Mennen Hellendoorn voor menners met een lichamelijke beperking. V.l.nr. Willy Berendijk (organisatie Stichting Mensport Hellendoorn), Jan Ranzijn, chef d'équipe Jack Marks, Albert Dussel en vooraan Jaques Poppen.

Gouden medaillewinnares op het EK Endurance voor Junioren en Young Riders Carmen Römer en presentator van de avond Joop Vos.

Ook Henk van Tuyl, die op bijna alle terreinen van de hippische sport actief geweest is, werd in het zonnetje gezet.