Koninklijke Begemann Groep N.V.

Persbericht

Leusden, 22 december 2006

Voordracht commissarissen Koninklijke Begemann Groep N.V.

Op de aangekondigde Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 16 januari 2007 zal het bestuur van RBG de volgende personen voordragen om als commissaris te worden benoemd:

De heer Drs. J.L. Hagens RA

De heer Hagens is momenteel Directeur Financiën Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu. De heer Hagens heeft een zeer brede ervaring in het bedrijfsleven ondermeer als voorzitter van een beursgenoteerde onderneming en bestuurder bij venture capital ondernemingen. De heer Hagens heeft meerdere commissariaten vervuld en is betrokken geweest bij IPO's en acquisities. De heer Hagens is bedrijfseconoom en registeraccountant en is in het verleden namens de ondernemingskamer als bestuurder opgetreden.

De heer W.F.J. Vermaak

De heer Vermaak is momenteel mede-eigenaar van een training en consultancy onderneming. Vanuit deze positie coached hij senior executives, onder andere in de Nederlandse bancaire sector. De heer Vermaak heeft een zeer brede internationale ervaring en heeft directiefuncties bekleed op zowel nationaal als internationaal niveau. Hij was o.a. verantwoordelijk voor diverse acquisities en deelnemingen en heeft de afgelopen jaren in binnen- en buitenland een groot aantal managers en directieleden persoonlijk gecoached. De heer Vermaak is een certified personal coach.

RBG zal binnenkort de formele uitnodiging voor de te houden BAVA doen uitgaan. Een uitgebreide CV van de voor te dragen bestuurders zal dan beschikbaar worden gesteld ten kantore van de vennootschap en gepubliceerd worden op de website van RBG.




Koninklijke Begemann Groep N.V.