Persberichten Heuvelrug, 08.30 uur

Utrecht, 16-01-2007

Geen drank in het spel

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op maandagavond werd van 20.00 uur tot 22.00 uur gecontroleerd bij de Sportvelden aan de Lekdijk Oost. In totaal moesten acht bestuurders blazen en niemand hiervan had teveel gedronken.

Snelheidscontrole

MAARSBERGEN- Van 17.15 uur tot 18.45 uur werd een snelheidscontrole gehouden op de Parallelweg. In totaal reden 18 automobilisten te hard en kregen hiervoor een bekeuring. De automobilisten waren niet blij met de controle in tegenstelling tot de bewoners. Zij waren blij dat er werd gecontroleerd.

Vrachtwagen in brand

RHENEN- Op maandagmiddag ontstond er brand in een vrachtwagen. Niemand raakte gewond. Omstreeks 11.30 uur kreeg de politie en brandweer de melding dat een trekker van een vrachtwagen op de Oude Veensegrindweg in brand stond. In en bij de vrachtwagen werd niemand aangetroffen en de brand werd geblust. De vrachtwagen bleek als gestolen te boek te staan en in de trailer had vermoedelijk 25 ton aluminium als lading gezeten. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie Heuvelrug; 0900-8844.