Ingezonden persbericht




Persbericht
16 januari 2007

PINS verwelkomt weer vijf nieuwe gemeenten als klant

Aanbieder van managed web- en applicatiehosting PINS biedt de Domino Hosting Oplossing voor nog eens vijf Nederlandse gemeenten. Hierdoor groeit het aantal door PINS met Lotus Domino Hosting bediende gemeenten naar meer dan 70.

Voor de gemeenten Goirle, Cromstrijen, Oldebroek, Franekeradeel en Zutphen biedt PINS een passend alternatief voor de voormalige hosting oplossingen van GemNet. Deze is in 2006 gestopt met het bieden van support op Lotus Domino sites en het zogenaamde Web@Once platform van Getronics PinkRoccade. CEO Jan Willem des Tombe: "PINS bundelde in 2006 de krachten met Loglines, met name om de gezamenlijke marktpositie in dit segment verder uit te bouwen. Met deze nieuwe opdrachtgevers onderschrijven we onze succesvolle propositie en positie van PINS als één van de leidende managed hostingproviders van Nederland." PINS beschikt over uitgebreide kennis en ervaring van web hosting en maatwerk hosting oplossingen op het IBM applicatie server platform Lotus Domino. PINS is IBM business partner en ontwikkelt samen met IBM hosting oplossingen voor het MKB, regionale en lokale overheden.

Over PINS
PINS verzorgt de hosting van websites en webapplicaties voor tal van bedrijven op de Nederlandse markt, waaronder de Nederlandse Spoorwegen, Laurus, Transavia.com en Corus. Met de recente integratie van Loglines is PINS gegroeid naar een winstgevende groepsomzet van circa E 5 miljoen op jaarbasis. Met een team van 50 FTE, gevestigd in Amsterdam, bedient het bedrijf meer dan 15.000 klanten met Internet Services, Managed Hosting en Application Services. In 2006 won het bedrijf de IBM Business Partner Award voor new services.

Voor meer informatie: www.pins.nl



Ingezonden persbericht