Politie Zeeland


---


Z-153-2007 Inbraak in bedrijfspand, Terneuzen
Afgelopen nacht rond 01.20 uur is ingebroken in
een pand aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.
Uit het pand is een paar honderd euro weggenomen.

Z-154-2007 Alcoholcontrole, Zeeuwsch Vlaanderen
Op de Westkade in Sas van Gent en de Tractaatweg ter hoogte van Westdorpe zijn afgelopen nacht 13 bestuurders gecontroleerd op alcholgebruik achter het stuur.
Er was niemand is overtreding.

O-155-2007 Aanrijdingen, Tholen
Op de kruising Reimerswaalseweg / Nieuwe Postweg in Tholen vond dinsdagmorgen rond 06.30 uur een aanrijding plaats.
Een 23-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed bij rood licht het kruispunt op en kwam daarbij in aanrijding met een 29-jarige automobilist uit Middelburg.
Beide auto's raakten aan de voorzijde beschadigd.
Nog geen 10 minuten later vond op dezelfde plaats (Nieuwe Postweg) nog een aanrijding plaats.
Een 29-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen had te laat in de gaten dat haar voorganger, een 56-jarige automobilist uit diezelfde gemeente, afremde vanwege het ongeval dat daar had plaatsgevonden.
Bij beide aanrijdingen raakte niemand gewond.

W-156-2007 Tegen betonblok, Vlissingen
Op de Boulevard Bankert in Vlissingen is maandagavond om 18.40 uur een 19-jarige automobilist uit die plaats tot tweemaal toe op een betonblok gereden.
De jongeman raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste tegen een betonblok wat rechts naast de rijbaan stond. Vervolgens reed hij op een tweede betonblok. Zijn auto is aan de voor- en onderzijde beschadigd geraakt.

O-157-2007 Controle schoolbusvervoer
Dinsdag heeft het team verkeerspolitie in de omgeving van Goes, in samenwerking met I.V.W. (Inspectie Verkeer en Waterstaat,) een controle gehouden op het vervoer van m.n. schoolkinderen.
De controle vond plaats op de Deltaweg en op de Nieuwe Rijksweg (N254).
Vier buschauffeurs zijn bekeurd voor het vervoeren van passagiers die in het voorste gedeelte van de bus stonden en zodoende het uitzicht van de chauffeur hinderden.
De controle was ook gericht op het overschrijden van het max. toegestane passagiers. Hiervoor zijn geen overtredingen geconstateerd.


---- --