Ingezonden persbericht


Dimension Data benoemt Ton van Horssen tot Managing Director

Barneveld, 16 januari 2007 - Dimension Data (LSE: DDT), leverancier van netwerkinfrastructuur- en (IP-)telefonieoplossingen, heeft Ton van Horssen benoemd tot Managing Director in Nederland. Van Horssen zal zich in deze functie toeleggen op het voortzetten van de huidige groeistrategie van het bedrijf.

Van Horssen heeft uitgebreide kennis en ervaring op management- en operationeel niveau. Hij is ruim twintig jaar actief in de IT-sector en vanaf 2001 werkzaam bij Dimension Data. Bij dit bedrijf begon hij als Services Director voor Nederland. In 2004 kreeg hij de positie van Services Director voor Europa.

Vóór Van Horssen in dienst kwam bij Dimension Data, werkte hij bij een aantal systems integrators en IT-adviesbedrijven. Hij had daar functies op het gebied van algemeen management, projectmanagement en advies. In 1999 werd Van Horssen managing partner bij In Time Netbuilding, een bedrijf dat in 2001 werd overgenomen door Dimension Data. Van Horssen voltooide een universitaire opleiding Informatica aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

"Onze kennis en expertise op het gebied van geavanceerde communicatie-infrastructuur worden door onze klanten zeer hoog gewaardeerd", aldus Van Horssen. "Als Managing Director van Dimension Data in Nederland zal ik de ervaring die ik heb opgedaan bij zowel de Nederlandse als de Europese Dimension Data-organisatie, inzetten om te zorgen dat wij voordeel aan onze klanten blijven bieden bij zowel lokale als internationale projecten. In de afgelopen jaren is Dimension Data flink gegroeid. Ik ben er trots op om de huidige groeistrategie van Dimension Data te mogen voortzetten, mede door de constante opbouw van kennis en expertise bij onze medewerkers te stimuleren. Klanten zullen hiervan bij huidige en nieuwe projecten profiteren."

Over Dimension Data
Dimension Data plc (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen plannen, bouwen en ondersteunen. Dimension Data combineert expertise op het gebied van netwerken, security, besturingsomgevingen, storage-technologie en contactcentertechnologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht