Ingezonden persbericht


Internationaal advocatenkantoor Lovells kiest Vanco als enige leverancier wereldwijd WAN

Schiphol-Rijk, 16 januari 2007 - Internationaal advocatenkantoor Lovells heeft Virtual Network Operator (VNO) Vanco geselecteerd als enige leverancier, voor de ontwikkeling, implementatie en beheer van zijn wereldwijde Wide Area Network (WAN). Lovells is actief in veertien landen, waaronder Nederland. Binnen de driejarige overeenkomst levert Vanco complete end-to-end connectiviteit voor de ondersteuning van alle bedrijfskritische applicaties. Bovendien ondersteunt het bedrijf de ontwikkeling van spraak- en videoservices bij het advocatenkantoor.

De Vanco-oplossing bestaat uit MPLS-, DSL- en IPsec-services voor de 23 Lovells-locaties in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Naast vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Nederland heeft het bedrijf kantoren in Italië, Frankrijk, Duitsland, België, de VS, Rusland, Tsjechië, Japan, Singapore en Hongkong. Vanco garandeert hoog-beschikbare services tegen een aantrekkelijke prijs en levert ook zijn Active Back-up-technologie. Hierdoor kan Lovells de prestaties en kosteneffectiviteit van zijn netwerk verder verbeteren en heeft in tegenstelling tot andere constructies slechts te maken met één leverancier.

Ian McFiggens, IT Director bij Lovells: "De keuze viel op Vanco omdat het bedrijf gedurende het gehele selectieproces liet zien dat het niet alleen technisch zeer innovatief is, maar zich ook daadwerkelijk concentreert op de behoeften van de klant. Met name dat laatste is voor ons erg belangrijk. Verder is Vanco volledig technologie- of carrieronafhankelijk, wat maakt dat ze onze eisen en wensen op een andere manier benaderen. Ik ben er van overtuigd dat Lovells daar de vruchten van zal plukken."

"Lovells wordt onderdeel van een groeiende groep zakelijke dienstverleners die Vanco gebruiken voor de inzet en beheer van hun bedrijfskritische, wereldwijde netwerken. Omdat wij carrier-neutraal zijn, kunnen we een oplossing voor Lovells ontwikkelen die niet alleen de beschikbare bandbreedte voor locaties uitbreidt, maar ook de netwerkkosten goed in de hand houdt", zegt Andy Summer, MD bij Vanco UK.

###

Over Lovells
Lovells is met meer dan 3.000 mensen in 26 kantoren in Azië, Europa en de VS een van de weinige echte internationale advocatenkantoren. Het bedrijf adviseert grote ondernemingen, financiële dienstverleners en overheidsorganisaties. De juridische specialisten houden zich bezig met complexe juridische transacties en commerciële conflicten.