Ingezonden persbericht


Alles over de mooiste digitale babes in de Game Babe Special op GameVillage

Persbericht ­ 16 januari 2007

Nijmegen, 16 januari 2007 ­ GameVillage staat deze week geheel in het teken van de Game Babe Special. Dit betekent dat er een groot aantal artikelen zal verschijnen over de mooiste en meest bekende babes uit de game-geschiedenis. Van Lara Croft (Tomb Raider) tot Joanna Dark (Perfect Dark); ze komen allemaal aan bod in de Game Babe Special op www.gamevillage.nl/gamebabes

Naast veel beeldmateriaal van de diverse digitale babes, bestaat de Game Babe Special natuurlijk ook uit achtergrondartikelen en columns met uiteenlopende invalshoeken. Zo proberen de gamejournalisten van GameVillage een antwoord te vinden op de vraag: "Wat vinden gamers eigenlijk zo leuk aan digitale babes?" en "Gaat het vooral om het uiterlijk? Of speelt het innerlijk ook een rol?" Naast dit is er ruimte voor artikelen die zich richten op één enkele babe uit de gamegeschiedenis. Zo is het interessant om te zien hoe een personage als Lara Croft (Tomb Raider) vroeger vormgegeven werd en hoe zij, met behulp van de huidige technieken, is omgetoverd tot een haast levensecht personage. Ook de bekende game-reeks Dead or Alive Xtreme mag niet ontbreken in deze special. In deze game krijg je als speler de kans om in de huid te kruipen van beeldschone vrouwen in bikini. Dead or Alive Xtreme laat zien dat een game met babes soms nog meer succesvol kan zijn dan een game met veel geweld en actie.

Natuurlijk is er ook ruimte voor inbreng van de bezoekers zelf. Zo kan er in de Game Babe Special gediscussieerd worden over alles wat met game babes te maken heeft. Ook kunnen alle bezoekers meedoen aan de verkiezing van Mooiste Game Babe Aller Tijden. De gamejournalisten van GameVillage hebben een selectie gemaakt van twintig vrouwelijke game-personages die, volgens hen, zeker kans maken op de titel. In de top twintig zijn babes opgenomen uit games van uiteenlopende spelcomputers van Microsoft, Nintendo en Sony. Het is nu aan het gamend publiek uit Nederland en België om zelf op hun favoriete game babe te stemmen. Op zaterdag 20 januari wordt de uitslag bekend gemaakt op GameVillage.

Behalve columns en artikelen bevat de Game Babe Special ook een eigen foto-gallery met daarin beeldmateriaal van al het vrouwelijk schoon dat in de loop van de jaren in games is verschenen. Deze gallery wordt dagelijks aangevuld met nieuw beeldmateriaal. Voor de liefhebber van mooi beeldmateriaal is dit zeker iets om in de gaten te houden. Al met al biedt de Game Babe Special een week lang een compleet aanbod van artikelen, columns en vooral veel beeldmateriaal over alles wat maar met game babes te maken heeft.

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht