Gezondheidsspeciaalzaak Body Vitaal met shop-in-de-shop in V&D

Body vitaal

Body Vitaal, 16 januari 2007

Gezondheidsspeciaalzaak Body Vitaal met shop-in-de-shop in V&D

Amersfoort- Body Vitaal, dé speciaalzaak van Nederland op het gebied van onder andere vitaminen, sportvoeding en voedingssupplementen, heeft overeenstemming bereikt met V&D om op 20 januari 2007 haar eerste pilot-shop te openen in V&D Utrecht. Voor de shop-in-de-shop is door Body Vitaal een nieuw concept ontwikkeld met een oppervlakte van ca. 36m2.

Body Vitaal is een franchise organisatie met 20 speciaalzaken verspreid door heel Nederland. De formule bestaat uit winkels met een breed assortiment in vitaminen, mineralen, afslankers, fytotherapie, sportvoeding en voedingssupplementen. 'De combinatie vakkundig winkelpersoneel die de consument adviseert en coacht en de kwaliteitsproducten in de schappen maakt de formule uniek en succesvol in Nederland', aldus algemeen directeur Roy van den Broek. 'En dat is ook de reden dat V&D kiest voor Body Vitaal'. Op zeer korte termijn zullen we een tweede pilot shop openen in een vernieuwd V&D filaal.
'Het aanbieden van sterke merkformules, naast onze private labels, maakt deel uit van onze strategie om als totaalwarenhuis een compleet en gevarieerd assortiment aan te bieden. Dit geldt niet alleen voor zustermerk Hunkemöller, maar ook voor labels als Dixons, Principles, Benetton, Mexx en Esprit. En nu dus een pilot met Body Vitaal.', aldus Saskia Eveleens, Manager New Business van V&D.

Voor meer informatie
Body Vitaal Retail B.V.
Arnhemseweg 2
3817 CH Amersfoort
telefoon : 033-4673869/ 06-10502989
fax : 033-4673865
e-mail : roy.van.den.broek@bodyvitaal.nl
website : www.bodyvitaal.nl

contactpersoon : Roy van den Broek
functie : Algemeen directeur