Goedkoper Eredivisie voetbal kijken bij CanalDigitaal

Canaldigitaal

http://www.canaldigitaal.nl

PERSBERICHT

Goedkoper Eredivisie voetbal kijken bij CanalDigitaal

Hilversum, 16 januari 2007

Met ingang van 16 januari 2007 voegt CanalDigitaal Tele2 Voetbal toe aan het Combi-, Entertainment- en Top-pakket. Nieuwe en bestaande klanten van CanalDigitaal krijgen zo toegang tot de live uitzendingen van het beste voetbal uit de Nederlandse eredivisie. Daarmee wordt het nog aantrekkelijker om via de satelliet digitale televisie te kijken. Voor abonnees die al een apart Tele2 abonnement hebben, wordt per 1 maart 2007 de prijs gehalveerd naar EUR 9,95 per maand. Verder start CanalDigitaal binnenkort een speciale actie voor nieuwe klanten die een Tele2 abonnement willen afsluiten.

De voetbaluitzendingen van Tele2 Voetbal zijn al sinds het begin van de zender te ontvangen via de ASTRA-satelliet. Om meer schotelbezitters toegang te bieden tot de voetbalprogramma's van Tele2, hebben het telecombedrijf Tele2-Versatel en CanalDigitaal nieuwe afspraken gemaakt. Die hebben geleid tot uitbreiding van de zenderpakketten met live Nederlands Eredivisie voetbal, en de prijsverlaging voor nieuwe en bestaande abonnees. Inmiddels kijken meer dan 700.000 huishoudens via de satelliet naar digitale televisie en dat aantal groeit gestaag.

CanalDigitaal B.V. is de enige aanbieder van digitale satelliettelevisie en -radio in Nederland. Via de ASTRA-satelliet kunnen klanten meer dan 200 radio en tv-stations digitaal ontvangen. De beeldkwaliteit van digitale satelliet-tv is haarscherp. CanalDigitaal garandeert bovendien een perfecte ontvangst in heel Nederland.


Noot voor de redactie (