Garagedeur en voordeur kunnen nu in identieke stijl

Huib schollaardt producties

Garagedeur en voordeur kunnen voortaan in dezelfde stijl

Kanteldeuren, zoals toegepast bij garages, verdienen zelden de schoonheidsprijs. De stalen kanteldeuren doen vaak afbreuk aan de uitstraling van verder met zorg gebouwde woningen met garages, landhuizen en villa's. Reden voor Euro-Deur, gespecialiseerd in o.a. kanteldeuren, om het EntraMatch concept te introduceren. Dat biedt de mogelijkheid om de garage te voorzien van een perfect bij de voordeur passende kanteldeur. In plaats van een kanteldeur kan EntraMatch ook zorgen voor een precies bij de voordeur passende pui voor de garage.

Garagedeur look-a-like van voordeur
De kanteldeuren van EntraMatch zijn mede gebaseerd op het voordeurenprogramma van Weekamp deuren waarmee Euro-Deur samenwerkt (www.weekamp-deuren.nl). De levertijd van zo'n klantspecifiek vervaardigde garagedeur bedraagt ca. 8 weken. Er kan niet alleen gekozen worden uit maar liefst 175 Weekamp voordeurmodellen maar ook voor een geheel eigen ontwerp. Hiermee is het EntraMatch programma het meest uitgebreide kanteldeurenprogramma. EntraMatch kanteldeuren zijn naar keuze binnen of buiten de gevel draaiend, indien gewenst voorzien van een loopdeur en handmatig of elektrisch te bedienen.

Alle maten en kleuren
Vanwege het maatwerkprincipe gelden er geen standaardafmetingen en komt de producent ook altijd eerst langs voor een nauwkeurige meetsessie. Daardoor is dit concept ook een oplossing voor locaties die bijvoorbeeld om een extra brede of hoge kanteldeur vragen en niet in de laatste plaats voor monumentale projecten waarvan de oorspronkelijke deuren aan vervanging toe zijn. De EntraMatch deur is opgebouwd uit panelen die zoveel mogelijk overeenkomen met de bijpassende voordeur, zodat een harmonieus geheel ontstaat. De kanteldeur kan volledig afgelakt in de opgegeven kleur worden geleverd. Het is ook mogelijk om in één order zowel de EntraMatch kanteldeur als de bijpassende voordeur te bestellen. Levering is altijd inclusief plaatsing tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

Meer informatie over dit nieuwe concept op de site www.entramatch.nl