Politie Zeeland


---


O-158-2007 Aanrijding in 's-Heer Hendrikskinderen
Op het fietspad van de Nieuwe Rijksweg werd dinsdag om 14.40 uur een 50-jarige vrouw uit de gemeente Borsele aangereden.
Zij fietste in de richting van 's-Heer Arendskerke en werd door een 16-jarige achteropkomende bromfietser uit Middelburg aangereden. Beiden kwamen ten val en de vrouw raakte gewond aan haar hoofd en rug. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd. Over schade aan de fiets en bromfiets is niets bekend.

O-159-2007 Aanrijding in Goes
Op de Verlengde Deltaweg vond dinsdag om 10.15 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 47-jarige Goese bestuurder van een bestelauto kwam vanuit de richting van het Tiendenplein en verloor in een bocht naar links de controle over zijn voertuig. Hij botste tegen de vangrail en kwam tot stilstand op het talud, enkele meters lager dan het wegdek. De auto raakte beschadigd.

O-160-2007 Gordelcontroles Tholen
Op Tholen werden dinsdag tussen 08.00 en 17.30 uur gordelcontroles gehouden. De controles vonden plaats op de volgende locaties: Molenvlietsestraat en Kaai in Tholen, Provincialeweg en Haven in Sint Maartensdijk.
Totale aantal gecontroleerde voertuigen: 178. Er werden 20 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.

Z-161-2007 Aanrijding in Zaamslag
In de Terneuzensestraat vond dinsdag om 16.20 uur een aanrijding plaats.
Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen kwam vanaf de rotonde en reed over de Terneuzensestraat in de richting van Zaamslag. In de bocht verloor hij de controle over zijn auto. Hij kwam op de linkerweghelft terecht, waar hij in botsing kwam met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 30-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.

O-162-2007 Olie op het wegdek
In de gemeente Goes lag vandaag op verschillende locaties olie op het wegdek. De olie werd gevonden op de Braanjeweg in Goes, bij de op- en afrit van de N289, op de T-splitsing Braanjeweg / Noordweg en op de Monnikendijk. Ook lag de olie op beide rotondes aan de Noordweg te Kapelle.
In samenwerking met de provincie werden de wegen schoongespoten door de brandweer.
De politie zoekt getuigen die weten en/of hebben gezien hoe deze olie op bovengenoemde wegen is terechtgekomen. Men kan zich melden bij het politiebureau in Goes of bellen naar 0900 8844.

---- --