Ingezonden persbericht

Laren, 12 januari 2007

CAROLINE TENSEN VOLGENDE WEEK TE GAST IN TIJD VOOR TIEN

In Tijd voor Tien - het dagelijkse ochtendmagazine op Tien - ontvangen Marco Verhagen en Sanne Heijen ook de komende tijd weer uiteenlopende, interessante en gezellige gasten. Iedere werkdag om 11.10 uur dus even ontspannen achterover leunen, want dan is het... Tijd voor Tien.

Wat ligt er de komende tijd zoal in het verschiet?

Dinsdag 16 januari zijn Annie Schilder en aanstormend zangtalent John de Bever te gast. Tevens komt Olympisch Kampioene (1964) kunstrijden Sjoukje Dijkstra langs, jurylid van het ijsdansprogramma Dancing On Ice.

Donderdag 18 januari vertelt Caroline Tensen over een gloednieuw seizoen Je Leven in de Steigers, dat zondag 21 januari begint op Tien.

Dinsdag 23 januari: een optreden van de Dutch Swing College Band, in 1945 gestart als een amateur/studenten combo en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend jazz-ensemble.

Donderdag 25 januari is Vivian Boelen te gast.

Tijd voor Tien is een fris, gezellig en gevarieerd ochtendprogramma met veel aandacht voor onder meer mode & beauty, relaties, body & mind, food en lifestyle.

Tijd voor Tien, iedere werkdag om 11.10 uur op Tien

Tien

Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.

---