Ingezonden persbericht


16 januari 2007

Persbericht van de Stichting Dutchypuppy Foundation

onderwerp: uitnodiging feestelijke boekpresentatie Liefs uit Bagdad

Binnenkort verschijnt Liefs uit Bagdad, het opzienbarende, waargebeurde verhaal van een marinier, een oorlog en een hondje dat Lava heet. In Liefs uit Bagdad gaat het om stoere mariniers, een geharde oorlogsjournalist en een bedreigde Iraakse burger. Zij hebben één ding gemeen, hun onvoorwaardelijke liefde voor Lava, de kleine pup die ze aantroffen tijdens hun missie in Irak. Terwijl de kogels hun om de oren vlogen volgden ze hun hart in plaats van hun verstand. Lava moest en zou gered worden. Wat op voorhand een onmogelijke missie leek, zeker als je bedenkt dat er zeer strenge regels in het leger bestaan wat betreft zwerfhonden.

Maar luitenant-kolonel Jay Kopelman slaagde in zijn mission impossible, door hulp uit onverwachte hoek. Mensen die zich belangeloos en soms met gevaar voor eigen leven hebben ingezet om Lava naar Amerika te krijgen. Jay en Lava zijn al weer bijna twee jaar onafscheidelijk.

Liefs uit Bagdad is zo'n verhaal dat mij - als initiatiefnemer van Dutchypuppy - niet alleen zeer aangrijpt, maar ook hoop geeft. Het laat zien dat geloof en samenwerken het volstrekt onmogelijke mogelijk kunnen maken.

Ter gelegenheid van de verschijning van Liefs uit Bagdad organiseren uitgeverij Van Holkema & Warendorf en Dutchypuppy een feestelijke boekpresentatie waar luitenant-kolonel Jay Kopelman het eerste exemplaar in ontvangst zal nemen. De presentatie vindt plaats op woensdag 28 februari 2007 vanaf 14:00 uur in Panama te Amsterdam. Wij vinden het erg leuk als u hierbij aanwezig bent en hebben dan ook een leuke Dutchypuppy-verrassing voor u klaarliggen. Tot de 28ste!

Bridget Maasland,
Dutchypuppy Foundation
Klik hier voor het programma van de boekpresentatie en het aanmeldformulier Klik hier voor het aanvragen van een interview en/of recensie-exemplaar Klik hier voor informatie over Dutchypuppy Klik hier voor informatie over Liefs uit Bagdad en luitenant-kolonel Jay Kopelman Klik op de link onder dit bericht indien u niet langer op de persmailinglijst van Dutchypuppy wenst te staan. Dutchypuppy is opgericht door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers om honden over de hele wereld te helpen. | www.dutchypuppy.nl

www.dutchypuppy.nl

e-mail: info@dutchypuppy.nl