Kwalitatief overzicht van online winkels in nieuwe Winkelstraat.be


GENT, 20070116 -- Wie voortaan makkelijk en efficiënt een product via internet wil aankopen, kan vanaf nu terecht op www.winkelstraat.be. Dit recent opgerichte portaal biedt een duidelijk en kwalitatief overzicht van online winkels uit zowel België als Nederland en richt zich op de moderne online consument.

Op Winkelstraat.be zijn de online winkels ingedeeld op rubrieken en er kan er makkelijk gezocht worden op naam, trefwoord, product of dienst. Per winkel staat ook aangegeven welke betaalmogelijkheden er zijn en of zij vallen onder bepaalde kwaliteitskeurmerken zoals bijvoorbeeld Thuiswinkel Waarborg. Daarnaast kunnen klanten hun persoonlijke ervaringen met een online winkel kenbaar maken via deze site.

De bedoeling van Winkelstraat.be is om Belgische en Nederlandse consumenten te helpen met hun online aankopen. Op deze website bevinden zich ondertussen meer dan 1300 betrouwbare online winkels, wat het voor de consument makkelijk maakt om snel zijn/haar gading te vinden in het online aanbod van producten. Webwinkeliers die interesse hebben om hun online winkel te promoten, kunnen zich nog steeds gratis inschrijven op de website.

www.winkelstraat.be