Ingezonden persbericht


Persbericht

Begrip Penske Logistics voor mars actievoerders in Coevorden

Penske Logistics in het ongewis gelaten over subsidies

Amsterdam/Roosendaal, 17 januari 2007 - Deze ochtend organiseren de bonden en actievvoeders een mars welke eindigt bij het gemeentehuis van Coevorden. Hier zullen de betrokkenen een petitie overhandigen met het verzoek om ook het sociaal plan van Penske te subsidiëren. Penske Logistics heeft hier alle begrip voor.

Penske werd geattendeerd op de mogelijke subsidies door een publicatie op de website van de Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (N.V. NOM) en heeft geprobeerd details hiervan te acherhalen. Hier werd echter geen duidelijkheid over verschaft. Middels subsidies kunnen buitenlandse ondernemers makkelijker starten in de regio Coevorden. Penske Logistics in Coevorden is wettelijk een Nederlandse onderneming en kan dus geen aanspraak maken op deze subsidies.

Penske Logistics en de bonden hoeven nog slechts een akkoord te bereiken en deze betreft de factor van betaling in het sociaal plan. Penske hoop snel met positief nieuws te komen.

Over Penske Logistics
Penske Logistics is een 100 procent-dochteronderneming van Penske Truck Leasing, een joint venture tussen Penske Corporation en General Electric. Over de hele wereld verleent Penske Logistics diensten op het gebied van supply-chainmanagement en logistiek aan grote industriële ondernemingen en consumentenbedrijven. Penske Logistics levert toegevoegde waarde door de ontwikkeling, planning en uitvoering van oplossingen op het gebied van transport, opslag, internationale expeditie en transportmanagement. Op www.penskelogistics.com vindt u meer informatie over het bedrijf en zijn diensten.

Contactpersoon voor de media - Europa
Flip Dötsch
+31 20 543 76 00
fdotsch@porternovelli.nl