Gemeente Hulst


Persbericht - 18.01.2007

Seniorenraad weer op sterkte

Op 17 februari 2005 besloot de gemeenteraad van Hulst tot instelling van een Seniorenraad Hulst. Deze Seniorenraad kan aan het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen over beleidsonderwerpen die van invloed zijn op de positie van ouderen in de gemeente en die behoren tot autonomie van de gemeente.

Daar in oktober 2006 zowel de voorzitter als één van bestuursleden hun taak neerlegden, werd op zoek gegaan naar nieuw bloed voor de Seniorenraad. Deze zoektocht is ondertussen met succes afgerond. Op 15 december 2006 werd de heer J. Meerschaert uit Hulst benoemd tot lid van de Seniorenraad. Vervolgens werd op 17 januari 2007 de heer A. Martens, eveneens uit Hulst, geïnstalleerd als nieuwe voorzitter van de Seniorenraad. Daarmee is de Seniorenraad Hulst weer op sterkte.

De Seniorenraad Hulst wordt nu gevormd door:
W. de Bakker (Kloosterzande), R. Burggrave (Vogelwaarde), F. Buyle (Ossenisse), J. Courtin (Hulst), J. dHaens (Graauw), A. Hermans (Hulst), A. Martens (Hulst)(voorzitter), J. Meerschaert (Hulst), A. de Smet (Sint Jansteen), en O. Verstraeten (Clinge).
---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: cde@gemeentehulst.nl