Gemeente Drechterland

18-1-2007
Informatiemarkt Sport & Vrije Tijd
Zaterdag 20 januari 2007 organiseren het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten West-Friesland en ZMLK De Stormvogel de Informatiemarkt Sport & Vrije Tijd voor kinderen/ jongeren met een beperking t/m 25 jaar.

De verdere ontwikkeling van het aangepast sportaanbod voor deze leeftijdscategorie is namelijk één van de speerpunten van het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten. Alhoewel het huidige aanbod vele mogelijkheden biedt, is uitbreiding wel gewenst. Aan de vraagzijde daarentegen zijn ook nog stappen voorwaarts te maken. Juist voor deze categorie sporters is beweging enorm belangrijk, maar de kinderen, jongeren of hun ouders weten de weg richting sport niet altijd te vinden.
Daarom wordt de informatiemarkt Sport & Vrije Tijd georganiseerd!

Bezoekers kunnen zelf zien, horen en ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van Sport en dus ook Vrije Tijd. Op die manier hopen we hen te enthousiasmeren een meer actievere invulling te gaan geven aan hun vrijetijdsbesteding.
Wij willen u gaarne uitnodigen om bij opening van de Informatiemarkt Sport & Vrije Tijd aanwezig te zijn. Het is een uniek evenement binnen het aangepast sporten, zeker qua aanpak.

Programma opening:

* Vanaf 12.30 Inloop

* 13.00 â 13.10 Opening

* 13.10 â 13.20 Warming-up met alle aanwezigen kinderen & jongeren onder leiding van Marijke Mettes en Marije Smits
* 13.20 â 13.30 Kung-fu show verzorgd door Minh-Zone.

De informatiemarkt vindt plaats op ZMLK De Stormvogel aan de Wabenstraat in Hoorn. Bij aankomst kunt u zich melden bij de inschrijfbalie. Contactpersoon op deze dag is de regiomedewerker aangepast sporten, Jos Koopmans (tel: 06-53211093). Voor meer informatie over de Informatiemarkt verwijzen we graag naar: www.aangepastsporten.info

---